ISLAMISM I SVERIGE. Känd imam häktas för grovt vapenbrott

Vi pratar ofta om parallellsamhällen med grov kriminalitet, bränder, skjutningar, moralpoliser och vittnen som hotas till tystnad. I Angered har en särskild familj sedan länge pekats ut som en slags maffia. Familjen vill helst att övriga samhället ser dem som problemlösare och lämnar dem ifred att sköta sitt folk och område.

Hashem Ali Khan, 62, sitter nu häktad för grovt vapenbrott. Ali Khan har pekats ut som ledare och överhuvud över det kriminella släktnätverket kring släkten Ali Khan i Göteborg. Stora delar av släkten utgörs av ett kriminellt nätverk med stark ställning i de nordöstra förorterna och nätverket kopplas till bland annat våldsbrott och narkotika.

Det har varit känt länge vilken makt Ali Kahn-släkten har. Liksom hur de jobbar. Det är väl bara PK-eliten och rödgröna politiker som vägrat förstå. Å andra sidan behöver de inte bry sig. Det är aldrig något som drabbar dem.

Det viktiga nu är att den häktade och de delar av släkten som är involverade i det här inte ges media-utrymme eller på något sätt glorifieras eller ömmas för. Hashem Ali Kahn framhärdar gärna att han inte är maffia utan enbart en religiös man som löser problem. Och får han tillfälle i media att ”prata” ut är det precis det som han kommer säga.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *