VÅLDTÄKTER. Under en enda kväll i Kungsträdgården ingrep polisen och ordningsvakter mot ett 90-tal killar, men även vuxna män.

Zara Larsson uppträder i Kungsträdgården.

Fichtelius ifrågasätter om ens sexövergreppen i Kungsträdgården har hänt: ”finns det belägg för det, säger han? Även påståendet om att det var ensamkommande afghaner som begick övergreppen menar Fichtelius är problematiskt. En annan omständighet som Fichtelius slår ner på är att författaren Kajsa Norman, aktuell med boken om sexövergreppen i Kungsträdgården, använder Nyheter Idag-grundaren Chang Frick och hans ursprungliga avslöjande om vad som hände den där i Kungsträdgården.

Fichtelius menar alltså att därför att vänstern beskriver Nyheter Idag som en högerextrem, främlingsfientlig propagandasajt, duger inte nättidningens avslöjanden som källa. Med den logiken duger alltså enbart vänsterns lögner om Nyheter Idag som källa. Sedan när och inom vilken granskande journalistik duger lögner som källa?

Även om det är obehagligt att det handlade om stora antal av ensamkommande afghanska flyktingpojkar som systematiskt trakasserade väldigt unga svenska flickor, så kan inte det stå i vägen för vad som hände och för vem som gjorde vad. Det finns det inget belägg för, varken förr eller senare, fortsätter Fichtelius, men då ljuger han för det gör det. Vad det däremot finns belägg för att svensk media, främst DN försökte vad som hände. Och i rimlighetens namn, varför brydde sig DN om att mörka något som aldrig hänt?

Svensk polis mörkade massövergreppen enbart därför att de menade att sanningen skulle gynna Sverigedemokraterna. Det var en sådan bisarr situation att man knappt kunde tro det man läste. För om det var något som gynnade SD så var det just mörkandet, vad värre var är att de tjejer som utsattes för övergreppen användes av DN som ett verktyg för deras lögnaktiga journalistik.

Massövergreppen i Kungsträdgården var för Sverige ett nytt fenomen men de hade även inträffat i andra länder, så dom Tyskland. Där bekräftade efterföljande rapport att övergreppen var av mycket stor omfattning och pekade på en koppling mellan övergreppen och tysk asylinvandring.

Men som i Sverige, drogs snabbt paralleller mellan svenska mäns kvinnosyn och den som förkommer i Mellanöstern och Nordafrika. Absurditeten i det var då liksom Fichtelius påstående idag, snudd på ren galenskap.

DN mörkade medvetet de omfattande sexövergreppen i Kungsträdgården. Sveket mot de drabbade går inte ens idag att sätta ord på. För många tjejer kom hela den här historien att utvecklas till en mardröm. Gäng av killar som tryckte sig mot deras kroppar, tafsade på deras stjärtar och bröst, försökte föra in sina händer under deras kjolar, byxor och tröjor. Det var grova sexangrepp som pågick mitt framför intet ont anande artister.

Under en enda kväll i Kungsträdgården ingrep polisen och ordningsvakter mot ett 90-tal killar, men även vuxna män. Det berättade då ett ögonvittne för Nyheter Idag som var först med att avslöja vad som pågick i Kungsträdgården.

Den polisman som intervjuades då berättade hur han och hans kolleger fick omhänderta ett stort antal unga män som förgripit sig sexuellt på tjejer, till stor del ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan. Polismannen, som arbetat som polis i över 20 år, berättade att händelserna i Kungsträdgården var systematiska och omfattande i antal. Alltså planerade och koordinerade. En 18-årig tjej berättade hur de tog dem på rumpan och satte händerna på höfterna. En annan tjej utsattes för en våldtäkt mitt i publikhavet. Men inget av det här har ju hänt om vi ska lyssna på Fichtelius.

Det handlade i övervägande del om ensamkommande från Afghanistan. Man misstänkte så många som 50 personer och flera greps också för sexuella ofredanden och bråk.

Hur det här ännu, med all fakta och med allt som hänt kvinnor och flickor uti svenska samhället, kan vara en öm punkt övergår mitt förstånd. Det kan väl omöjligen fortfarande handla om SD?

Undrar om Fichtelius sagt samma sak om det inte handlat om invandrade män. Förvånar mig inte dugg om hans nästa utspel om att det bara handlar om kön. Det brukar passar bättre för individer dom Fichtelius att prata om.

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *