Lars Vilks. 2804: Midsommardagar

| 23 juni, 2019

Jag har nu tagit mig genom min födelsedag och tackar alla som uppmärksammat denna lilla händelse. Dagen därpå tog jag mig genom midsommarafton. I Arild var det dans runt stången. Jag får anta att de flesta har börjat vänja sig när jag anländer med mitt sällskap. En man kom fram till mig, han hade fått för sig att jag var någon sorts islamofob. Han var inte alls ovänlig och vi talades vid en stund. Jag påpekade att den synpunkt som jag har på den religionen är dess svårigheter med moderniseringen. Mannen berättade att han (han var något slags islamolog) hade stött på mycket bokstavstroende och att han tyckte det var finns med sådan “barnatro”. Midsommardagen blev det hårt fotbollsspel under ett par timmar. Formen börjar infinna sig.

Lars Vilks


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: