LUND. Bilarna i den charmiga studentstaden fortsätter brinna…

| 30 juni, 2019

Ny anlagd bilbrand i Lund i natt

Brandkåren i Lund larmades 03.03 till brinnande bilar på en parkeringsplats vid Plommonvägen i Lund. När brandstyrkan kom fram brann det kraftigt i en bil som stod emellan två andra bilar. Rökdykare med slangledning kunde slå ner branden innan den fick ordentligt fäste i de två närstående bilarna. Men den antända bilen blev i det närmaste totalförstörd medan de två andra bilarna klarade sig undan med värmeskador i frampartierna.

Polisen kom till platsen med två polispatruller och efter en stund spärrades platsen av för kommande polisteknisk undersökning. Sannolikt kommer polisen att rubricera den anlagda branden som grov skadegörelse genom brand.

Pppress


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Rönnquist

Creative Director