Skånemoderaten Felix Solberg våldtog kvinna – döms till fängelse i två år

“En moderat politiker i Skåne har dömts till fängelse i två år efter att han våldtagit en kvinna i flera timmar. I en ljudinspelning efter övergreppen hörs politikern oroa sig för att vara en våldtäktsman.

Det var natten mellan den 29 och 30 augusti förra året som Felix Solberg (M), ledamot i Region Skåne, följde med en kvinnlig bekant hem. Väl utanför kvinnans bostad frågade Solberg om han fick följa med in en stund. Efter ett längre samtal frågade han även om han fick sova över. Det uppger kvinnan att hon inte såg några problem med eftersom de bara var vänner från universitetet.”

Samhällsnytt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •