LÖGN. Greta Thunberg tjänar inga pengar, det har de lovat!

Ändå tar hon 200 000 kr för att hålla ETT fördrag. ETT fördrag.

Vi har hört det förut skriver Rebecca Weidmo Uvell, “inga pengar tjänas på av Greta Thunberg. Hon göt allt ideellt. Hon gör det för klimatet. Hon har ingen PR-byrå. Hon har inte fått någon hjälp. Plötsligt fick hon bara 1 miljon följare och världspressen.”

Inget av det stämmer, såklart. Nu kan de riktigt stora stålarna börja rulla in. Hon tar ( eller hennes mamma, PR-byrå, pappa, eller fan själv) nämligen närmare 200 000 svenska kronor för att hålla ett föredrag, rättare sagt per föredrag.

Hur tusan är det möjligt? Man börjar ju i alla fall plötsligt förstå hennes USA-resa lite bättre. Jo, hon har nämligen satts upp av AAE-speakers, en av världens största talarförmedlingar.

Ett par sådana fördrag och Marlena Ernman behöver inte ines skriva en bok om sin dotters klimatångest eller anlita PR-byråer.

När Rebecca skrivit sitt inlägg så gjorde hon en uppdatering 17.30- Greta och Gretas folk hade av oklar anledning sett till att plocka bort det generösa erbjudandet med greta som talare.

Jag kan inte låta bli att tänka på Gretas svar vid ett tillfälle. Vad ska vi göra då, för att rädda vår miljö? Hennes svar: Hur ska jag veta det, jag är ett barn?

200 000 kr senare … undrar man ju om PR.byrån instruerat henne bättre nu eller kanske hennes mamma som strax kommer skjutsa runt sin dotter i en Tesla.

Rebeccas text här, bildkälla från länk

https://uvell.se/2019/06/30/ideellt-thunberg/…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

14 tankar på “LÖGN. Greta Thunberg tjänar inga pengar, det har de lovat!

 1. Uno Hansson

  Ett fyrfaldigt Jaså!
  för Madeleine Lilja Rönnquist… och Rebecca Weidmo Uvell
  Jaså!… Jaså!… Jaså!… Jaså!

  1. Henrik Lilja

   svårt att bemöta din kommentar, antingen är den elak eller trevlig men det var förmodligen meningen

   1. Uno Hansson

    Projekt Sanning m.fl.
    Detta är ju bara såååå TÖNTIGT… självklart att AAE försöker på alla sätt att få någon att klicka på deras sida… bara genom att skriva ordet GRETA… och de är låååååååååååångt ifrån ensamma… att jobba på detta viset!!!!!!!!!!!

    1. Uno Hansson

     elak eller trevlig… jag vet INTE… bara sååååååååååå tröttsamt med alla som slirar….

 2. Projekt sunt förnuft !

  Rebecca Weidmo Uvell borde få pris för sina klarsynta inlägg samt bli faktaminister i nästa borgerliga regering.Då blir det förhoppningsvis lite sans hos klimathysterikerna samt regeringens lögnfabrik och övriga förblindade som inte kan se bortom sin egen inskränkta verklighet.

 3. Dennis

  Ni VET att det inte är sant. Varför ljuger ni?

   1. Uno Hansson

    elak eller trevlig… jag vet INTE… bara sååååååååååå tröttsamt med alla som slirar….

 4. Dennis

  Men det är OK för ER att TIGGA och be om donationer? Jävla hycklare.

  1. Henrik Lilja

   Ja nog kan man tycka att det är ett hyckleri men det är för alla, precis som för Greta, ett fritt val att ge. Problemet mede >Greta är att hon utnyttjas av andra vuxna som tjänar långt mer pengar på henne än vad hon själv gör. Har du ens sett något som specificerar vad hon får? Dessutom, enligt Gretas familj, skulle allt bara ideellt. Det var ett viktigt val för dem. Hon ber dessutom inte om donationer, utan dem runt Greta som ser henne som flickan med guldbyxorna tar betalt. Greta får gärna tjäna pengar eller be om donationer om det handlar enbart om henne. Du förstår väl skillnaden mellan donation och ta betalt. Och om allt vore ärligt kring Greta skulle ex all info om henne som talar och vad det kostade att lyssna på henne inte ha plockats bort när Rebecca Weidmo Uvell upptäckte det. Återigen, att donera är ett fritt val, du behöver inte gilla det men det gör verkligen inte oss till hycklare.

   1. Uno Hansson

    Menar DU att du vekligen äääääääääär så DUM… OJ… i så fall att dessa människor verkligen finns?????

 5. Uno Hansson

  “… det har de lovat!…” vad och vem har lovat något? Att påstå något är väl inget löfte… att påstå att löfte och påstående är samma begrepp… är ju en oerhörd SKYMF mot svensk språkvård… ungefär som en femårings begreppsmedvetenhet… eller? Jag tycker faktiskt SYND om vuxna människor med sådan trångsynthet… eller vad…!!!

 6. Över medel

  Inland har man svårt att förstå alla kommentarer som ramlar in här men inte är det nobelnivå på alla …….eller har man fastnat på tangentbordet kanske 😁😁😁 något intelligensbefriad nivå.🇸🇪

Kommentarer är stängda.