Ulf Lindhe om Löfven: Många skulle bli lyckliga om vi fick bort denne farlige man från makten.

Den största syndaren är ”landsfadern”, som genom sitt uttalande om hotet från SD och påstådd främlingsfientlighet varnade allianspartierna för att samarbeta med SD.
Han lyckades också att splittra alliansen och fick över liberalerna i sitt knä.
Denne totalt misslyckade ledare tar inte ett dugg hänsyn till SD, som har valts på ett demokratiskt vis.
Med sina över miljonen väljare innebär det inte att väljarna är dumma, outbildade rasister.
Rasist i den förbannade sandlådan är den maktfullkomlige själv, som styr landet mot sitt sönderfall.
Denne fd svetsare och fackpamp tycks sakna empati för alla som inte delar hans uppfattning.
”Landsfadern” är en farlig person, vars enda uppgift är att söndra och härska allt detta för att sitta kvar vid maktens boningar.

Som fd polisman och enskild person har jag lärt mig att uttrycka mig på ett så korrekt sätt som möjligt.
Inombords kokar det av ilska vad jag tycker om denne man, som saknar ledarskap och via sin tidigare befattning som fackpamp har lärt sig att peka med hela handen på sitt arroganta sätt.
Tror inte han blir nöjd förrän han fixat att 7-klövern återkommer så han kan styra och ställa.
Förmodar att denne misslyckade ledare skulle bli överlycklig om han lyckades få bort SD med sin stora väljarskara från riksdagen.
Genom sitt ledarskap har han och hans anhang skapat en farlig situation för landet genom en urusel migrationspolitik, där det egna folket numera betraktas som en second hand vara.
Samhället idag är utsatt med en ökad grov brottslighet, som landet aldrig tidigare upplevt.

Avslutningsvis tror jag många skulle bli lyckliga om vi fick bort denne farlige man från makten.

Ulf Lindhe


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

25 tankar på “Ulf Lindhe om Löfven: Många skulle bli lyckliga om vi fick bort denne farlige man från makten.

 1. Ulf

  Löfven verkar vara en falsk ,opålitlig och osympatisk person ingen som man någonsin skulle ge ett förtroende.Biter sig fast som en fästing vid makten och ljuger obehindrat rakt upp i ansiktet på Sveriges befolkning i olika sammanhang.Har en översittarattityd mot alla som inte håller med och ser ut att förakta sina meningsmotståndare.Han och S har största skulden till att samtalsklimatet är så fientligt och polariserat.De verkar vara sjukligt fixerade vid att till varje pris stanna vid makten man driver i många frågor rent borgerlig politik enbart för det.Sina ideal har man för länge sen övergett och låter små skitpartier styra med flumpolitik enbart för att sitta kvar i regering.Sannerligen en stor skam för Sverige och svenskarna.Fullkomligt obegripligt hur man kan rösta på regeringspartierna trots den rasering av Sverige som de bedriver.Man har klättrat så högt så markkontakten med vanliga svenskar är borta sen länge och politiker har blivit en ny adel långt från skattebetalare som föder dem.Vi vanliga svenskar känner oss som främlingar i vårt eget land,föraktade och sedda som mindre vetande från samtliga regeringspartier.Lööf,Lövin,Sabuni och Sjöstedt har samma attityder och tillhör de som övergett sina ideal för att bli upphöjda i denna nya adel.Som vanlig svensk pensionär skäms jag rakt ut i fingerspetsarna ,för vi är många,och är värda andra politiker än dessa oärliga,överbetalda översittare som styr Sverige rakt ned i avgrunden.

  Svar
  1. Jimmy Heed

   Instämmer helt och hållet med det Ulf skriver. Det är inte bara deras egna maktbegär, de har även gett makt åt våra nysvenskar. Som har förtur till vårdinrättningar. Jag är glad över att mina morföräldrar har passerat detta jordeliv och slipper uppleva det som sker. Synen på våra pensionärer är en skam, de som en gång byggde upp ett välfärds Sverige som håller på att raseras. Fler måste få ögonen på vad som sker.
   Varje gång jag ser Löfven, så saknas det nått, en hink och en spade.

   Svar
  2. Rolf Ekholm

   Det korrupta Sverige!
   Det är barn och tramsfolket, kändisfjantande gratis ätare, som släps fram i media! Se alla stollar som uttalar sig!
   Aldrig, Aldrig en enda seriös forskare, dessa låter inte media komma till tals! VARFÖR!
     Men vill man söka seriös information då kan man det och alternativmedia har dagligen kända forskare och seriöst kunnigt folk som berättar sanningen för de som vill veta, som redovisar forskningsfakta inte den typ av trams som sossepravdan Aftonbladet samt DDR teven SVT spyr ursig!
     Det får så många lättledda och i övrigt oförmögna personer att söka korrekt information att, lyssna bara på Löven, rövent tro på Greta!
     Har ni tänkt på, kan det vara så att det fins en aggenda som syftar till att skrämma röstboskapen, oss, till att inrätta sig i de politiskt utstakade, globalistiska mål som våra korrupta politiker mutas till att leda oss in i!
     Pilitikerna, De är med i Bilderberggruppen och kostigt nog har all blivit ofantligt rika!!
     Och inte genom att ARBETA!
     Tänk om allting ha blivit kriminellt i landet!
     Säg VAR TAR ALLA VÅRA PENGAR VÄGEN??
     VI BETALAR 60% I SKATT!
     VAD GÅR ALLA VÅRA PENGAR?? Det fins ju inga pengar till sjukvård, äldreomsorg etc!
     NÅGONTING ÄR MYCKET SJUKT I SVERIGE!
     MAFFIAPOLETIKER BERÄTTA!

   Svar
   1. Kerstin

    Nästa val lär mer än en få “stryka på foten” o det blir en rejäl omställning bland gubbar o kärringar i regeringen !?!?!

    Svar
    1. Jr

     Ja, men inte i den riktningen du tror, tyvärr. I nästa val åker sossarna på en käftsmäll då deras importerad valboskap går över till ett rent islamist parti. Som för övrigt redan är i startgroparna. Sverigeär förlorat land, tack vare det hjärntvättade folket.

     Svar
  3. Britt Larsen

   Ja vi har fått en skitgubbe som sitter på sina höga hästar o tycker han har makt i Sverige som påven i Rom. Dra ner honom så han kommer ner på jorden igen. Vill kräkas när jag ser en bild på honom.

   Svar
 2. Rafal Markiewicz

  Det var ett rent nöje att läsa denna artikeln. Du har så rätt, Ulf Lindhe, Löfven är en fara för hela Sverige och hela Sveriges rättfärdiga befolkning. Jag önskar att Sverige återigen kunde bli som det var när jag flyttade hit på 90-talet: ett lugnt och säkert land, så att mina barn och deras barn kan få leva utan rädsla och förskräckelse som har kommit hit sedan denna ”Landsfadern” har tillträtt till makten.
  Jag hoppas innerligt att senast år 2022 ska det bli ändring på detta och att vi, Sverigevänner, får äntligen bli hörda och sedda för att äntligen ställa allt tillrätta, som det bör vara: ett Sverige för folk som vill bevara de svenska traditioner och ett svenskt standard för vad den var fram till 2000-talet.
  // en svensk polack

  Svar
 3. Annika Jansson

  S å bra sagt av samtliga, ni skriver vad jag tänker och tycker, Dom som röstade på honom är ju dom som får allt serverat Jag röstade på SD och jag är glad att Ebba klev fram och tog ett bra initiativ, Annika Jansson

  Svar
 4. Helge Salin

  Han saknar både vett och etikett , dumdryg, gastar om Nazistiska Rötter så fort han skall förmedla något! Det kaos han själv tillsammans med Eliasson mfl ställt till med kommenteras aldrig.

  Svar
  1. Roland Zetterlund

   Tack Ulf! Skriver under på varje rad som du uttryckt vad gäller Löfven ock den utförslöpa han försatt landet i.
   Finns inte adjektiv nog att beskriva Löfven.
   Hur är det möjligt att under 5!! års tid ställa till ett sånt helvete i Sverige.

   Svar
   1. Conny

    Hur enkelt som helst att ställa till med ett helvete under 5 års tid……
    1. Minoritet innebär att man inte kan driva igenom sina saker så länge motstridigheter är större.
    2. Under dessa 5 år (som beskrivs) så har den sittande regeringen aldrig haft makten att kunna göra det man egentligen vill utan allt har varit kompromisser med de Borgerliga och SD
    3. Pensionärs”skatten” var något som Borgarna införde då de lade grunden för jobbskatteavdragen och som S, MP och V försökte få bort men blev bortröstade av SD (trots att man ville själva att pensionärerna skulle få mer i plånboken)
    4. SD har uttalat sig om att fälla varje regering som inte vill släppa in dem. De sitter med i de allra flesta grupper och har rätt att säga sitt.
    5. Än idag så är sittande regering i minoritet (vilket kommer att fortsätta i all framtid).
    6. Migrationspolitiken startades av M och Reinfeldt, detta har inte S kunnat stoppa då SD tänker fälla varje regering och Borgarna vill hålla sitt kvar.
    7. Däremot håller jag med om att MP har alldeles för stort inflytande för att vara ett av de allra minsta partier i Sverige.
    8. ALLA partier vill Sveriges bästa MEN alla vill nå dit på olika sätt.

    Svar
    1. Christer Nilsson

     Conny. Btr. – Du kör med sosseretorik. SD röstade inte emot att specifikt avskaffa pensionärsskatten. SD röstade emot hela jävla budgeten.
     Och några rader i den bibban var att avskaffa pensionärsskatten.
     Sedan har Löfven lovat några gånger att avskaffa den.
     1.a. gången var inför valet 2014. Då lovade Löfven att avskaffa pensionärsskatten första året.
     Ett år gick. Två år gick. Tre år gick. Ingenting hände. Jag skrev ett antal gånger till Löfven och frågade “Hur ser planen ut att avskaffa pensionärsskatten? Fick aldrig svar.
     Sedan på slutet av det fjärde året kom en fjuttsänkning 1,87 miljarder av de ca 20 miljarderna straffskatt som pensionärerna hade.
     SATANS LÖGNARE. Tänkte jag.
     NU inför valet 2018 lovade Löfven igen att avskaffa pensionärernas straffskatt. Det skulle var gjort till 2020.

     Nu senast kom det ut i siffror från regeringen som visar att hälften av straffskatten skall var kvar.
     För mig är det ganska enkelt att förstå hur detta kommer sig.
     Ty.
     I våras kom det besked om att regeringen skall öppna för anhörig invandring. Sannolikt kommer den att bli enorm.
     Och då blir det som det brukas.
     Det blir våra sjuka och våra gamla som får lida mest för detta.

     Svar
 5. Lars Berg

  Ett gäng okunniga idioter. Undrar var skon klämer mest. Det känns som ni är blinda hela jäkla bunten och kan inte se hur mycket förra regeringen har förstört, men för eller senare kommer verkligheten i kapp er. Ni behöver också vård och skolan. Välfärden är inte byggd tack vore er. Skäms!

  Svar
 6. Pingback: Ulf Lindhe om Löfven: Många skulle bli lyckliga om vi fick bort denne farlige man från makten – Bakom kulisserna

 7. Ingrid

  Hoppas att verkligheten kommer i kapp Er, vårt land är på väg att förstöras, hur länge skall detta fortgå?

  Svar
  1. Christer Nilsson

   Jag kan inte erinra mig någon regering som förstört Sverige, så mycket, på så kort tid.
   Någon annan som kan erinra sig någon samhällsfarligare regering?

   Svar
  2. Tora

   Jag håller med ovanstående talare, vad jag däremot INTE förstår är att så många vill har bort detta partiet (S) och många skriver “vi måste få bort dom, vi måste fixa detta på något sätt,” osv osv Nu till min undran. På vilket sätt skall vi få bort dom?? Är det inte någon som vill få bort dom som har någon idé om hur vi gör?? Ett tag fanns där ett par modiga killar som verkligen ville att vi skulle ta modet till oss att ställa oss vid Riksdagshuset och protestera. Alla tyckte det var en bra idé. Hur många kom??? Hur många ställde upp??? Ca 10-15 st. Varför sitter folk här och klagar och klagar men vill INTE själva göra något åt det, dom bara hoppas att någon annan kan fixa det. Man blir mörkrädd. Jag kan förstå att att inte alla i Sverige kan ställa upp, men fler än 10-15 st i HELA SVERIGE borde kunna komma.

   Svar
 8. Waldhemarius

  Jo, Lars Berg, välfärden är byggd tack vare mig och alla de gammelsvenskar jag representerar.
  Jag jobbade i skola och i socialt arbete och är nu pensionär med 9.500 kr netto varje månad.

  Svar
 9. leif

  Många som kräks över denna nu och kriget har dom tagit hit också, det blir ett blodbad till slut.

  Svar
 10. Christina

  Jag förstår inte hur han kunde hamna där igen.
  Måste råda en akut hjärnbrist hos vissa (de som röstade för)

  Svar
 11. Pingback: Ulf Lindhe om Löfven: Många skulle bli lyckliga om vi fick bort denne farlige man från makten. – Life, Death and all between

 12. Hans robert högberg

  Mycket bra skrivet SD har sunt bondförnuft.löfen verkar vara för brottslighet.det värsta av allt är att de sk får sitta i svenska fängelser och kosta pengar istället för att skickas hem en gång för alla.jimmie vill bevara Sverige svenskt dvs vi som är svenskar ska ha det bra inte förtryckas av en svetsare.

  Svar
 13. Rolf Olofsson

  Det pågår en desperat tävling i landet. På ena sidan fd. svetsaren och fackpampen Löfven. Som till varje pris vill få in så många invandrare som möjligt i sin naiva tro att dom kommer att rösta på sossarna. Men ponera att när dom når en tillräcklig numerär i stället lyckas komma i maktposition med ett muslimskt parti, då blir räddningen för svetsar`n att han virar in skallen i en turban och konverterar till islam.

  På de som inte är svergehatares sida står dom som vill behålla det land de varit med och skapat. Den enda strategi som står oss till buds är att få så många svenskar som möjligt att öppna ögonen, hitta de alternativa medier som trots alt finns, det är där man hittar sanningen och får ta del av professorers, forskares vetenskapsmäns redogörelser.
  I mainstream hittar man barn rabblande ramsor som någon kvartsfigur har tutat i ungen i hopp om att känna pengar på det, dessutom en massa matprogram som vill att vi ska lära oss en massa tungvrickande rätter. det vore kanske, medtanke på en oviss framtid, att dom dammade av menyerna där man fick blanda bark i brödet.
  Målet för tävlingen är valet 2022. Slarva inte bort din röst en gång till.
  Detta har jag genomskådat endast med hjälp av vanligt bondförnuft, hur svårt kan det va.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *