Socialdemokraterna & Sanningen: Bordellhärvan.

“Våren 1976 arresterade Stockholmspolisen den 46-åriga Doris Hopp, misstänkt för att leda en stor call-girl verksamhet som innefattade mycket unga kvinnor och minderåriga flickor ner i 13-14 års åldern!

Snart fann utredarna att många av Doris Hopps kunder tillhörde samhällets toppelit: höga socialdemokratiska och centerpartistiska politiker, tjänstemän och direktörer.

Bland de kunder som uppgavs fanns exempelvis; den socialdemokratiske justitieministern Lennart Geijer, den socialdemokratiske finansministern Gunnar Sträng, den blivande statsminister Torbjörn Fälldin, centerpartisten Olof Johansson, en riksbankschef, ett par landshövdingar, en person i Rikspolisstyrelsens ledning, en hög chef inom Försvarets Materielverk och inflytelserika företagsledare inom svenskt näringsliv, för att bara nämna några. Till och med självaste statsministern, den socialdemokratiske folkhemsvurmaren Olof Palme uppges av många av de inblandade prostituerade varit en av sexköparna!”

Läs vidare här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *