”16-åring” döms för mord på skolkamrat – sju års fängelse och utvisning

Märsta centrum i gryningen. Foto: Brorsson. Bilden är bearbetad av Nyheter Idag.

Efter tjafs i matsalen bestämde sig två elever i nionde klass för att gå och göra upp. Två gick in i skogen intill skolan men bara en kom tillbaka. Idag dömdes en ”16-årig” eritrean för mordet på sin 15-åriga skolkamrat.

De två pojkarna hade tidigare varit vänner, men vittnen berättar att ”16-åringen” hade blivit dominant och vänskapen mellan dem surnat. En mobilfilm tagen av en annan skolelev visar hur ”16-åringen” tar stryptag på 15-åringen i matsalen och tar dennes cigarretter, bara några veckor före mordet.

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

1 En tanke på “”16-åring” döms för mord på skolkamrat – sju års fängelse och utvisning

  1. Carl den 12

    Va fint att våra skattepengar går till så skötsamma och duktiga elever……….ett riktigt bra skolexempel på hur “svensk skola” ser ut i dag. Annat var det på min tid med röd dumstrut och sitta och glo in i svarta tavlan längst fram i klassrummet. Ser ni inte att alla varningssignaler och lampor blinkar skrikandes rött, eller är ni helt upptagna med att plöja igenom alla serier på Netflix och beställa saker ni absolut inte behöver eller är det så att ni är modiga och vågar åka in till Nordstan och handla ? Kan inte någon där ute förklara för mig vad detta handlar om eller är ni helt medberoende och inte ser vad för land ni varit delaktiga och röstat fram ??? Många pensionärer där ute längtar redan till att dom somnar in för gott pga att dom varken orkar eller vill vara med och se vilken ” framtid” deras barn, barnbarn och barnbarns barn ska växa upp i. På riktigt hjälp oss, vi klarar inte av att lösa detta själva……… hälsningar en Calle den 12 som dunkar huvudet blodigt i en vägg och vill bara skrika ut, kör mig till psyket jag håller på att förlora förståndet i ett iskallt land utav frusna själar som bryr sig mer om människor som kommer ifrån andra länder än sina egna urinvånare…………………..

Kommentarer är stängda.