Ann Heberlein: Flygsyndarna

En av Sveriges absolut mäktigaste opinionsbildare fastnar på bild när han är på väg att ta ett flyg till en eller annan exotisk ort tillsammans med sin familj. Bilder på en sammanbiten opinionsbildare flankerad av ett par resväskor modell större publiceras på Nyheter Idag och sprids blixtsnabbt. Nästan lika snabbt vaknar indignationen över publiceringen. Opinionsbildarens politiska fränder (S) menar att publiceringen av smygtagna bilder från en flygplats är ett intrång i opinionsbildarens privatliv.

Ann Heberlein

Läs i Heberleins Etik…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

1 En tanke på “Ann Heberlein: Flygsyndarna

  1. Bo Carlsson

    Hade det varit en SD are så hade det nog varit skillnad.

Kommentarer är stängda.