22-årig man slog sin mor när hon inte bar slöja: ”Allah är störst”

| 19 juli, 2019

Genre-bild

Meriton Khozani, en 22-årig man från Kalmar, slog sin mor när hon inte bar slöja, något som Östra Småland var först att rapportera om. Mannen, som tidigare dömts för flera olika brott, döms för misshandel till två månaders fängelse av Kalmar tingsrätt. Khozani har plågat sin familj under lång tid. –Ni måste göra något innan något farligt händer. När kommer han döda någon i familjen, säger hans far i förhör med polisen.

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: