Tino Sanandaji: Hanif Bali må inte vara perfekt, men han har karaktär, begåvning och mod

Av | juli 20, 2019

Pernilla Ström är en f.d. ledarskribent på DN och näringslivsprofil som ett par år sen krävde tacksamhet från mig och min familj när jag rättade hennes sakfel om flyktingar med SCB-statistik.

Nyligen sen utsattes Hanif Bali för ett mordförsök. När han och hans tjej sätter sig i bilen upptäcker de att däcken dolt skurits sönder, en metod att sabotera däck som syftar till att inte ska upptäckas förrän bilen är i hög hastighet och döda passagerarna (och andra de råkar krockarmed).

Pernilla Ströms motbjudande reaktion är att skuldbelägga och kalla Hanif ”svinpäls” och skam för moderaterna. Hon hävdar falskt att Hanif själv ägnar sig åt våld, standardtaktik när någon försöker motivera våld mot offret.

Liksom Anne Ramberg som jämförde Hanif Bali bruna råttor med tillhör Pernilla Ström eliten, med många styrelseuppdrag tills hon efter HQ-banks crash fick sparken och blev ”svartlistad för styrelseuppdrag i finansvärlden”.

Människor som detta utgör en betydande del av svensk offentlighet, en överprivilegierad, underkompetent klick som ger varandra ryggdunk och höjer sig genom att låtsas försvara de svaga. Det är fascinerande att invandrare som Hanif som inte rättas sig i deras led genom att ge den respekt de aldrig förtjänat får det fula, hatfylla tryne som normalt döljs bakom överklassfernissan att skina fram.

Hanif Bali må inte vara perfekt, men han har karaktär, begåvning och mod, medan Pernilla Ström är en skam för sina sociala kretsar.

Tino Sanandaji


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

6 reaktion på “Tino Sanandaji: Hanif Bali må inte vara perfekt, men han har karaktär, begåvning och mod

 1. Micke liiw

  Journalister är i mina ögon lovligt byte ty ja har aldrig läst så mycke skit o lögner som nu så welcome ro try me o svenska folket

  Svara
 2. Kai SVENSSON

  ATT behålla makten och säkra MONOPOLSTÄLLNING,ÄR det övergripande målet för den underpresterande överklassen.Representanter för Sveriges undergång.

  Svara
 3. Mats

  Retoriken och hatet har ökat mer och mer från vänsterhåll. Se hur AOC uttrycker sig i USA och vad som följer i kölvattnet. Där attackerade en antifa-anhängare en anläggning där dom processar migranter.
  Jag vet inte vem man ska peka på här i Sverige men att ge sig på en riksdagsman borde få alla att lyfta ögonbrynen lite extra.

  Att ingen tagit på sig det inträffade måste ju betyda att dom kommer försöka igen, det var ingen signal utan snarare ett riktigt försök. Skrämmande utveckling, och ännu en gång är det vänstern som eskalerar.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *