SITTSTREJK. Varför används SVT som propaganda-organ för vänsterextrema organisationer?

| 3 augusti, 2019

55 års fängelse för att de tog av sig sin huvudduk och för att de kämpade för att kvinnor ska slippa sina huvuddukar.

De stod upp för kvinnors frihet. De tog på sig striden för alla dem som ännu vågar. Iran svarade med att kasta dem i fängelse i 55 år. De här kvinnorna behöver internationell hjälp, och vad vore bättre om inte världens första feministiska regering tog ställning och visade att vi som land aldrig accepterar att kvinnor fängslas på grund av att de vill vara fria?

Icke då. Istället använder man Public service, SvT som ett propagandaorgan för vänsterextrema åsikter, med Fatwmwh Khavari, iklädd huvudduk gå i spetsen.

Nu använder de våra tilltvingade skattepengar, med start nästa vecka. Då kan vänsterfolket få sig till livs den sittstrejka som såg till att 9000 afghaner med tvång tvingande sig kvar i landet. Som med tvång såg till att andra nu tvingas försörja dem fram till den dagen de kan och är förmögna att försörja sig själv.

Serien “Sittstrejken” startar på onsdag den 7:e augusti i UR/SVT1 klockan 22:30. På fredag (9/8 slår de på stort, då blir det utomhuspremiär på filmen på Hornstull Beer Garden. Det är ett samarbete med Doc Lounge och RWS Open Cinema.

Det finns bara två frågor att ställa: Varför används SVT som propaganda-organ för vänsterextrema organisationer?Och varför är oppositionen tyst?

Har någon upplyst dessa sittstrejkande om att för att få strejka måste man ha ett arbete att strejka ifrån? Har någon upplyst dem om att det inte enbart är deras vänstervänner, aktivistiska politiker som betalar notan? Hela befolkningen är tvingad att betala för något de sannolikt inte vill se.

Jag skulle hellre vilja lägga varenda skattekrona Public service tilltvingar sig för att fria tre kvinnor som av den iranska regeringen kastats i fängelse i 55 år bara därför att de kämpar för kvinnors rättigheter.

Varför ska afghanernas sittstrejk, som inte varit något annat än en gräddfil rakt in i finrummet bekostas av våra skatter? Kan inte Public service för en gångs skull kämpa och visa sin solidaritet med de kvinnor som med livet som insats kämpar för att kvinnor ska slippa täcka sig? Eller varför inte, göra en serie om oss som är emot våldet i Sverige, mot våldtäkterna, rånen, djurplågeriet.

Varför ska vi se en serie om hur aktivistiska politiker mer eller mindre tvingade ett land, ett folk ned på knä?

Är det här något att yvas över? Ni hade folket emot er. Folkviljan sa nej till amnestin. Varför uppför sig alla inblandade som om att det inte var så? Skäms!


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

1 En tanke på “SITTSTREJK. Varför används SVT som propaganda-organ för vänsterextrema organisationer?

  1. Ulf

    Man mår illa när alla vet hur tillståndet är i verkligheten..Det är DDR propaganda som vanligt inom svt som är en rutten stinkande åsiktsmaskin för allt som är vänster vänster.Nu väntar man bara på att G.Greider kallas in i studion för att predika om sin avdankade syn på det som sker.Eller så tar man in Anders Lindberg med sina snedvridna gamla vänsterfloskler.Allt arrangerat av gamla trötta vänster sk journalister som lever kvar i dåtiden och tror att det som framförs idag är relevant.Hur f n något så genomskinligt propagandaskit överhuvudtaget kan få produceras för skattemedel är fullständigt obegripligt.Var finns oppositionen inom politiken ? Finns det ingen kvar på borgerliga sidan som har ryggrad nog att stoppa all denna vänster dynga ? Varför fortgår dårskapen utan att någon sätter ned foten…Vi begår kollektivt självmord och alla applåderar vansinnet.Att titta på Svt är ju precis som en sändning från Nordkoreansk Tv,så idag är det väl ingen normal människa som tror på något som framförs där men det är ett slöseri med våra skattepengar.Man har helt vänt ryggen till och bryr sig inte ett skit om den egna skattebetalande befolkningen ,allt focus är på alla som skall försörjas via div bidrag och som aldrig har eller kommer att bidra till detta lands utveckling eller till statskassan.Finns inget politiskt alternativ till all denna samhällsdynga som kan rensa upp i skiten och se verkligheten,om inte är Sverige ett förlorat land,vi är på god väg dit.Det är fullkomligt skrämmande hur ett land kan tillåtas förfalla utan att en enda politiker ser dårskapen som pågår.Landsförrädare i mångas ögon och en skam för politiker.Ett stort förakt från oss som arbetat ett helt liv i detta dårskapens paradis.Ett stort förakt !! Landsförrädare.

Kommentarer är stängda.