MALMÖ. Man knivskuren på Baskemöllegatan

| 6 augusti, 2019

Polis och ambulans larmades vid 23.08 till en knivskuren man på Baskemöllegatan. När polisen kom fram fan man en knivskuren man på platsen. Ambulansen kallades fram för att ta hand om den skadade. Ett område i korsningen Baskemöllegatan och Vitemöllegatan spärrades av. Polispersonal sökte sedan efter flera yngre män som setts lämna platsen efter knivdådet. I nuläget är det oklart om den knivskurne mannen blivit av med några värdeföremål vid händelsen.

Pppress


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: