MALMÖ. Nytt mordförsök på Nydala

| 7 augusti, 2019

Polisen larmades strax innan 15-tiden till en skottlossning på Nydala. Kort efter kom en skottskadad yngling in till akuten med privatbil. Ett område runt en port på Lektorgatan spärrades av då polisen hade fått uppgifter om att skjutningen skett vid den aktuella porten. Vid 16-tiden höll polisens tekniker på med sin platsundersökning. En del föremål som kan ha med skjutningen säkrades i och utanför porten. Strax efter 16-tiden kom en vapenhund till platsen för att leta innanför det avspärrade området efter hylsor och kulor från skjutningen.

Polispersonal på platsen försökte under eftermiddagen att få in uppgifter från de boende angående händelsen. I nuläget betäcker polisen händelsen som försök till mord. Hur svåra skottskador den skjutne ynglingen fått i samband med händelsen är i nuläget oklart.

Pppress


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: