Tinotime – intervju med Tino Sanandaji

| 7 augusti, 2019

Ni kanske minns min läkarkompis Benjamin Kalischer Wellander för att han första kvällen på Almedalen bröt sin arm i armbrytning. Benjamin är smartare än detta får honom att låta som och har en poddcast med sin vän Ludvin där de gjort en jättebra intervju med mig.

Vi behandlar frågor som myten att invandring gjorde Sverige rik, rollen av Sveriges unika kultur för landets utveckling, de djupa idelologiska krafter som förklarar värdegrundssekten samt hur svenskar höga tillit paradoxalt nog underlättar dessinformation.

Tino Sanandaji

Lyssna här


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: