Poliser attackerade av svärdman i Västerås

| 9 augusti, 2019

Under eftermiddagen hände ytterligare en händelse i Västerås då en beväpnad man i 25-årsåldern angrep en polispatrull på Västerås resecentrum. Mannen som befann sig ombord ett tåg och misstänktes vara påverkas. När han då skulle kontrolleras av polispatrullen gick han till angrepp. Angreppet skedde med någon form av längre kniv eller ett litet svärd. Polisen lyckades avväpna mannen genom att spreja honom med pepparsprej.

Mannen som är känd sedan tidigare av polisen är nu misstänkt för försök till grovt våld mot tjänsteman.
Poliserna klarade sig undan fysiska skador. Ännu vid 20,30-tiden hade mannen inte kunnat förhöras. Och de meddelar att förhör kommer att hållas när mannen nyktrat till. Därefter är det upp till åklagaren om mannen kommer att anhållas eller inte.
Så visst blir Sverige allt tryggare och säkrare, eller hur?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/svardman-till-attack-mot-poliser?fbclid=IwAR1cCC39xIpk44YxOZ2Rr6BwE4oDX9GVIwIeLy4X6rFP7BD9AD8yVm51xMk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *