SÅ MANIPULERADES VALRÖRELSEN 2018

| 9 augusti, 2019

“En ny studie visar att den torka vi upplevt på senare år inte på något sätt är unik, utan faller inom ramen för de senaste 1200 årens naturliga variationer. Ändå spred medierna alarmism inför valet så att klimatet fick större utrymme i valrörelsen, framför exempelvis migration.

Det är i tidskriften Environmental Research Letters som studien publiceras och som visar att de nutida trenderna i sommartorka i Europa inte faller utanför ramen för de senaste tolv århundradenas naturliga variationer.”

SAMTIDEN


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: