Hemma hos Heberlein & van der Heeg avsnitt 13

| 11 augusti, 2019

I dagens avsnitt luftar Ann en viss misströstan över det så kallade debattklimatet. Finns det någon poäng med att delta i ett samtal när människor på alla håll och kanter gör exakt allt de kan för att missförstå och misskreditera varandra? Kanske är det dags att lägga ner alla sociala medier, sluta ha synpunkter och istället odla sin trädgård? Andra brännande frågor som avhandlas är ondska, fake news, religion och vapenlagstiftning. Dessutom: Vad har tryckpressar med häxbränningar att göra? Stundar ett nytt trettioåriga krig? Erik reder ut begreppen.

God lyssning!

Ann Heberlein

Lyssna i Heberleins Etik här


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •