Mamma tvingas fly med sitt barn från lekplats i Nässjö – SVT sänder program om “att knulla bebisar”

| 12 augusti, 2019

Jag läser på Facebook om en mamma som besöker en lekplats med sin 2.5-åriga dotter.

Jag citerar hennes inlägg:

“Idag kl 14.00 tog jag min stora tjej på 2,5 år och åkte till Hembygdsparken i Nässjö för att leka på deras lekplats. Vi var helt själva på lekplatsen. Men efter en stund sitter det en utländsk man några meter ifrån oss och stirrar mycket obehagligt! Jag känner direkt att det inte står rätt till, tar upp telefonen och ringer min sambo som får vara kvar i telefonen i fickan medans jag tar upp min dotter från gungan för att gå därifrån. Men icke. Han närmar oss och försöker ”dra” ifrån mig Alma från min famn flera gånger och bryter på svenska ”ge mig henne” ”låt mig ta henne” ”jag ska leka med henne” osv. Han uppträdde hotfullt mot oss båda! Jag sprang där ifrån och han sprang efter oss. Vi låste in oss i bilen och gasade där ifrån!”

Det här låter som inledningen på en kioskdeckare men det här händer mitt på dagen i en svensk lekpark. Det här är ingen engångshändelse. Varken föräldrar eller barn går säkra idag. De/vi kommer i fortsättningen att hela tiden hålla koll på omgivningen och försöka uppfatta eventuella faror i tid för att hinna fly.

Facebookinlägget fortsätter:

“Man undrar hur det hela egentligen hade kunnat sluta och man undrar vart detta land är påväg egentligen! Att man inte ska kunna ta med sitt barn till en lekpark längre.
Vi har polisanmält mannen och polisen kunde även konstantera att detta var samma man som hade närmat sig barn i området i fredags!
En mörkhyad man i 20-25 års åldern, smal, längre afrohår och bröt på svenska.
Sverige har aldrig varit tryggare!”

Ungefär samtidigt läser jag ett annat inlägg på Facebook som jag också citerar:

“Det här är bland det mest VIDRIGA jag hört! SVT har alldeles nyss beslutat att sända ett tv-program med komiker som sjunger om att våldta och döda små bebisar. SVT väljer, trots hård kritik att stödja skandal-komikerna Mr Cool (Anton Magnusson) och Simon Gärdenfors.”

Efter ha blivit helt nedringda av arga människor svarar nu ansvarige utgivare Thomas Hall:

“Mitt beslut att låta Mr Cool och Simon medverka baseras i första hand på att licensbetalarna ska känna sig trygga med att SVT värnar om yttrandefriheten och att vi då och då måste ha överseende med att konstnärer, artister och komiker för sin fortsatta utveckling utmanar gränser och söker provokation.”

Mr Cool är en rappare som tydligen är känd av de närmast sörjande. Jag hittade lite information om honom. Mr Cool (Anton Magnusson) vinner Johnny Bode-priset 2019 för låten “Knulla Barn”.

Texten till Mr Cools mästerverk:

“Jag hatar dig din jävla h*ra jag ska kniva dig, slänga din döda kropp över mig så du kan rida mig. Spruta i din döda f*tta. Ska köra in sågen i underlivet på dig under tiden ska jag skära upp din röv och stoppa in en hundring i den som en symbol för den h*ra du är. Hade du bara gått med på det så hade du för fan aldrig ens blivit våldtagen. Dö, jävla h*ra. Jag ska filma små gossar, som slickar på s*nppar. Låt oss alla våldta bebisen inatt, och om det överlever kommer det ändå aldrig få ett normalt liv. Så låt oss fortsätta våldta det!”*

Hur kan SVT över huvud taget ens tänka tanken att sända detta? Hur kan någon få ihop en meningskonstruktion som syftar till att våldta barn, ännu värre, bebisar. Jag är helt säker på att mamman med barnet i lekparken som hals över huvud tvingades fly inte känner sig bättre till mods efter detta.

Som någon nyss skrev till mig i ett PM, “dags att packa väskan och fly(tta) till Polen”.

Jan Ove Malmgren
Länkar: https://www.facebook.com/ebba.selskog/posts/10214961082365550 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2939061112834000&id=100001904216388
Bild: Kong Lo Merat

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Mamma tvingas fly med sitt barn från lekplats i Nässjö – SVT sänder program om “att knulla bebisar”

  1. Catharina

    Så äkligt vidrigt. Yttrandefrihet, får man använda ordet n**er, hylla nazismen också ?

Kommentarer är stängda.