Miljöhysterikernas favorit Greta Thunberg poserar tillsammans med en maskerad tysk vänsterextremist 

| 13 augusti, 2019

Den unga svenska miljöaktivisten, Greta Thunberg, som vunnit uppmärksamhet bland västerländska medier och opportunister i klimatklanen, visas här poserande tillsammans med en maskerad välkänd “vänsterextremist.” skriver tysk press.

Thunberg, 16, som blev känd förra året efter att ha organiserat skolstrejker mot påstådda klimatförändringar och sedan dess deltagit i en mängd möten och konferenser på hög nivå, har oväntat besökt Tysklands gamla Hambachskog på väg till två klimatkonferenser i USA.

Men det var inte bara ytterligare en av Thunbergs vältaliga predikan fylld med förkunnanden om domedagen som väckte politikernas och medias uppmärksamhet. 

Belägen i västra Tyskland  ligger Hambach Forest, en arena för långvarig strid mellan klimatalarmister och Tysklands näst största elproducent, RWE, som invid platsen driver en lokal öppen kolgruva.

Till stort förtret för lokala politiker och polis, syns Greta Thunberg tillsammans med vad tysk säkerhetstjänst klassar som kriminella vänsterextremister. Fotografier visar Thunberg poserarande tillsammans med en maskerad kvinna i svart bredvid lokala miljöaktivister. Den maskerade vänsterextrema kvinnan är en bland de många demonstranter som ockuperat den 12 000 år gamla skogen i ett försök att förhindra expansion av gruvdriften.

De lokala ekoaktivisterna har haft en långvarig och våldsam historia med myndigheterna efter att de ockuperat olika områden i skogen. Man har byggt trädhus som man har blockera vägar och järnvägar som leder till gruvan. Polisens försök att tvångsavvisa dem från området har ofta lett till sammanstötningar och våld. Den tyska inrikessäkerhetstjänsten, BfV, kallar dem “vänsterextremister.”

Nu har Thunbergs stöd för ”vänsterextremisterna” gjort de lokala myndigheterna oroliga. ”Fotografier visar en oroande koppling mellan moraliserande klimatalarmisterna och våldsamma maskerade extremister och övriga anti-demokrater,” säger Gregor Golland, en medlem av Angela Merkels Kristendemokratiska parti skriver den tyska tabloiden Bild.

Att se Greta Thunberg stå bredvid en maskerad person känns fel, säger Michael Mertens, regionschef för tysk polis.

Thunbergs egna skara klimataktivister ser dock inga problem med detta. Den maskerade kvinnan är en av aktivisterna i Hambachskogen och hon visade Greta runt,” förklarade Carla Reemtsma, taleskvinna för den tyska grenen av “’Fridays for Future’ när hon tillfrågades om den maskerade kvinnan.  

Thunberg själv uttrycker själv starkt stöd för ”civil olydnad” – vilket är hur miljöextremisterna rättfärdigar sina metoder. Ändå är hon snabb med att säga att sådana handlingar är acceptabla endast om “inget annat hjälper” och “ingen skadas och ingenting skadas” i processen.

Det låter så vackert och oskyldigt när du säger det Geta men de här aktivisterna, ursäkta uttrycket, skiter fullständigt i vad du tycker och tänker i den här konflikten. De här extremisterna kan du inte kontrollera. Du får vända sig till gruppen vuxna som för länge sedan glömt att tänka kritiskt och mer än gärna lägger sina öden i ett barns famn. 

Jan-Ove Malmgren

Källa: https://www.rt.com/news/466285-greta-thunberg-germany-left-extremists/ 

Bild: AFP / dpa / Oliver Berg och Reuters / Wolfgang Rattay

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

14 tankar på “Miljöhysterikernas favorit Greta Thunberg poserar tillsammans med en maskerad tysk vänsterextremist 

 1. Barbro

  Undrar just varför en person som bara skall visa någon runt måste vara maskerad ??

 2. Perove

  Det börjar bli hysterisk det här med mijön. Börjar tröttna på det här med greta. Känns som värden håller på gå under. Sedan greta började. Undrar vem som styr denna skolflicka.

  1. Jan Ove Malmis Postförfattare

   Det här är big business för familjen Thunberg. De säljer bland annat föredrag i USA för mellan 20 000-30 000 USD per uppdrag. Familjen har publicerat minst en bok med god förtjänst. De lever gott på det här. Det hade varit en sak om jorden varit i fara men eftersom den inte är det ser jag ingen anledning till att Greta Thunbergs föräldrar (tillbedjare av AFA tillika kommunister) skall använda ett autistiskt barn och kapitalisera på henne. Det intressanta är att de enda som ifrågasätter barnet Greta är andra barn. Vuxna köper henne okritiskt.

  2. Tommy Nordström

   Oavsett vad du tycker HAR det blivit varmare!

   1. Elena Toukan

    hehe, under dinosauries tid fanns varken människor eller fabriker med CO2 men de blev urdöda ändå…

 3. Perove

  Tycker fortfarande att det här med miljön .är konstigt. Att allt är farligt .vad en man gör .så går jorden under ..å hur mycket kostar paris avtalet.? Och hur miljövänligt är det när en elbil brinner. Såg hur en tessla bran i ryssland. Över tänd på 3 sek. Å den röken såg inge miljö vänlig ut. .men vi ska vara rädda om jorden. Men det måste vara med lite sunt förnuft.

 4. Lena Ehde

  Du ynkliga vita man som måste svartlmåla en ung stark kvinna för hennes otroliga arbete för vår jords överlevnad. Vad är du rädd för? Du och klimatförnekare går säkert till historien som vår tids största pajaser för att ni känner er förminskade av en ung kvinna och hennes övertygelser. Väx upp istället och ta ansvar!

  1. Barbro

   @ Lena Ehde. Om jag förstår dig rätt menar du alltså att den som ifrågasätter Greta Thunbergs metoder att arbeta för klimatet inte tar sitt amsvar ?

  2. Jan Ove Malmis Postförfattare

   Det hade varit en sak om jorden varit i fara men eftersom den inte är det ser jag ingen anledning till att Greta Thunbergs föräldrar (tillbedjare av AFA tillika kommunister) skall använda ett autistiskt barn och kapitalisera på henne. Det här är big business för familjen Thunberg. Om någonting är vidrigt så är det detta. Jag har studerat väder och klimat sedan jag började som värnpliktig meteorolog på första Helikopterdivisionen, Berga Örlogsskolor, 1970. Jag arbetar dagligen med detta nu som pensionär. Om du har samma erfarenhet som jag inom området är jag villig att diskutera sakfrågan med dig men jag diskuterar inte med de som har den så kallade klimatfrågan som religion. Och ja, jag har växt färdigt och jag tar mitt ansvar att lugna de som lurats in i klimatfällan.

   1. JIMMY

    Lyssna på Lars Bern som du hittar via video sökning.???

  3. Messkalle

   @Lena Ehde,
   Denna länk kommer med en åsikt som jag delar. Jag beundrar författaren som är modig. Hon är en Qvinna och jag är en vit man.
   https://www.gd.se/artikel/insandare-parisavtalet-ar-varldshistoriens-dyraste-satt-att-astadkomma-nastan-ingenting
   Läs gärna vad en annan vit man anser om klimatet
   https://www.klimatupplysningen.se/2018/11/15/professor-jordan-b-peterson-ger-sin-syn-pa-klimatfragan/
   P.S. Sunt förnuft är att söka sanningen. Greta är okej men vet inte trots att hon kan se koldiooxid i luften (Det har hennes mamma sagt).

  4. Elena Toukan

   Man vill bara skratta åt vissa kommentar… ynkliga vita män osv … ung stark kvinna … osv … PÅ tal om den lilla flickan då är det inte hennes ord som hon läser från papper i FN … och visst vem som helst kan bara dyka upp i FN för att ” läxa” upp i ett fyrerliknande tal … och vem som helst kan ha sponsring på 40 000 EUR för segelbåtsresan över Atlanten … Vad folk är godtyckligt …

 5. Tommy Nordström

  Tja, oavsett vad du tycker HAR jorden haft stora klimatförändringar under årtusenden, har detta ändrats nu så vi alltid har samma klimat?

  1. Elena Toukan

   Under dinasaurius tiden fanns varken människor med överbefolkning och fabrikern med CO2 utsläpp dock dog alla dinasaurius ändå

Kommentarer är stängda.