SKÄNDNING. Liberala Ungdomsförbundet bränner svenska flaggan med ett leende på läpparna

Krisande Liberalernas ungdomsförbund LUF har på sitt officiella twitterkonto publicerat ett inlägg där man med ett stort leende på läpparna bränner upp den svenska flaggan.

I helgen håller Liberala ungdomsförbundet kongress i Västerås där man bland annat valt 23-åriga Romina Pourmokhtari med bakgrund från Iran till ny förbundsordförande. Men ordförandevalet var inte det som diskuterades mest i sociala medier.

Samhällsnytt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS

4 tankar på “SKÄNDNING. Liberala Ungdomsförbundet bränner svenska flaggan med ett leende på läpparna

 1. Carl den 12

  Ett tecken i tiden på att Sverige är på väg att bara gå mer och mer förlorat för var dag.
  En symbolisk handling utav att ni visar att Sverige och svenskarna är något ni tappat all respekt för, ni är säkert många därute som tycker att det är så “friskt vågat” att spotta på Sverige i den situationen vi befinner oss i.
  Tänker bla på er som försvarar och står upp för Mustafa som visade att man har rätten på sin sida att trakassera en afroamerikan som har tagit sig upp ifrån det förtryck han växt upp i som svart i Harlem och lämnat bakom sig den farliga värld han levde i, för att visa hela världen att man kan lyckas mot alla odds.
  Att han ska behöva utsättas för det beteende ifrån en som verkligen borde förstå att där är dom på samma plan, men att Mustafa ser chansen att dra in extra pengar i ett land som säger sig vara emot rasism.
  När, var och hur bestämdes och avgjordes det att en afgansk man är mer värd än en afroamerikansk man ???
  Sedan har vi alla unga och äldre kvinnor som blir trakasserade utav män som saknar all värdighet och respekt för kvinnor, som kommer undan sitt beteende oavsett om dom trakasserar, taffsar, förföljer och gör övergrepp.
  När, var och hur blev det accepterat och okej ?
  Sveriges riksdag och befolkning borde ransaka sig själva om vad som egentligen är humanitärt och vad har en kvinna och en afroamerikan för rättigheter och värde ???
  Är det allt det alla olika sortens droger som gör att ni försvarar dessa kriminella, där droger, vapen, rasism och urusel kvinnosyn ingår ???
  Ni kan bränna hur många flaggor ni bara vill och orkar, Sverige är redan bränt och till finska Rocky fan, vi i Sverige är så fucked Up vi kan komma och nedräkningen går bara snabbare för var dag.

  Calle som tyvärr bor i ett av världens mest pinsamma land där det finns alltför många som inte ser hur vi gör bort oss bara mer, medans hela världen ser på.
  Fattar ni inte vilka konsekvenser det här kan få ?
  Ta mig långt härifrån…………………………………………………………
  En 👑 till Henrik och ett välbehövligt❤till LUF, för ni saknar all respekt och heder och jag vet inte om ni har fått för mycket eller för lite kärlek ?
  Men något är ju uppenbarligen riktigt fel, när ni beteer er som landsförrädare, för jag kan inget annat kalla er………………..

 2. Carl den 12 tjej Dagny

  Är det inte olagligt och straff som gäller när man gör sånt. Vad jag vet får man inte ens vika flaggan hur som . Usch för dom ,men vi ska väl som vanligt ursäkta oss att vi är svenskar och stå med ett leende på läppen . Heja Sverige

 3. Ulf

  Landsförakt och dumhet verkar inte ha någon begränsning eller botten inom L.Hur man kan agera så avskyvärt är sällsynt idiotiskt. Bra,då vet alla var L står i frågan om att hedra sitt fosterland och dess historia.Så lyser föraktet för Sverige igenom,även för tidigare generationer, och detta borde ändå vara en stor spik i liberalernas kista nästa val.Vi behöver inte fler svikanden lika som L och C när de satte sig i knä på kommunister,socialister men sa sig vara för alliansen innan valet !! Flaggbränningen är det mest smaklösa man sett i svensk politik på år och dag,bedrövligt. Det kommer att straffa sig och det var alltså Liberalernas rätta jag som framkom.

 4. Holmgren

  Om inte Nyamko går ut och tar avstånd från ungdomsförbundet inom en snar framtid, ja då vet vi precis hur der kommer att gå för dem i nästa val. Bort med dessa inavlade idioter bara.

Kommentarer är stängda.