Förde bort och våldtog 14-åring – tre döms

| 18 augusti, 2019

En litauisk medborgare i 30-årsåldern, en litauisk medborgare i 50-årsåldern samt en man i 20-årsåldern, svensk medborgare från Somalia döms för våldtäkt samt medhjälp till våldtäkt.

Och det tar aldrig slut och förövarna är the usual suspects – igen

Händelsen utspelade sig i maj i år i Borlänge. Den 14-åriga flickan skulle möta upp en bekant man i 20-årsåldern i Borlänge för att umgås. Men flickan blev i stället ombedd att hoppa in med honom och ytterligare två män i en skåpbil, i vilken hon fördes till en bostad.

Väl i bostaden tog mannen i 20-årsåldern emot pengar av mannen i 30-årsåldern, i utbyte mot sexuella tjänster med den 14-åriga flickan.

När flickan emotsatte sig detta och sade att hon inte ville blev hon genom våld tvingad till samlag med mannen i 30-årsåldern, framkommer i domen. Han döms nu av Falu tingsrätt till fem års fängelse och utvisning, för grov våldtäkt mot barn samt ringa narkotikabrott.

Mannen i 20-årsåldern döms till fyra års fängelse för bland annat medhjälp till grov våldtäkt mot barn och människohandel. Han ska bland annat ha hotat med att om flickan inte hade sex med mannen i 30-årsåldern så skulle han döda både honom och henne, enligt domen.

Mannen i 50-årsåldern, som enligt domen var den som framförde skåpbilen, döms till 3 månaders fängelse för medhjälp till köp av sexuell tjänst. Hans fängelsestraff anses vara verkställt.

Barn är aningslösa och även om jag kan tycka det är konstigt att en 14-årig flicka umgås med 20-åriga män så är det här åt helvete.

Men så rullar det på och om några timmar sker det igen, och igen och igen. Like a clockwork.

Jag längtar tillbaka till 50-talet. 1950 anmäldes 330 våldtäkter. 2019 har våldtäkterna ökat med 2 800 procent. Det är inte klokt vad anmälningsbenägenheten har ökat. Vi måste ha varit hjärtlösa på 50-talet.

Jan-Ove Malmgren

Bild: Våldtäkt

Länk: https://www.nsd.se/nyheter/forde-bort-och-valdtog-14-aring-tre-doms-nm5183756.aspx


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Förde bort och våldtog 14-åring – tre döms

 1. Carl den 12

  Jag säger snart upp mitt svenska medborgarskap ifrån ett land där människor dagligen ställer sig på förövarnas sida genom att rösta på partier som tycker att det är okej att släppa in ta mig faaaaan vad och vem som helst !!!
  Jag lägger mig hellre i den lådan ni utan hjärtan, så gärna placerar oss i “rasist och SD-boxen”.
  För jag har en låda och box jag lägger er i, med än ännu värre etikett på, där jag även lägger alla er tillsammans med dessa monster.
  Jag önskar ingen utav er, att speciellt era döttrar, flickvänner, fruar och andra kvinnliga bekanta råkar ut för dessa monster.
  Men, ni som skriker rasist och SD, ni har exakt samma låga värde som dessa “barn och män” har.
  Kan säga till er att det dom utsätter halva jordens befolkning för är tortyr och krigsföring som ligger bakom självmordsstatestiken och många berättar inte för någon, utan tar sitt liv istället.
  Och ja, jag vet att även svenskfödda män utför dessa handlingar, men då är det pga av andra orsaker som jag inte går in på.
  Lite får ni allt ta och tänka vad skillnaden kan bero på, men jag återkommer gärna om en förklaring och utläggning om det.
  Och självklart så ska varje land och rike ta ansvar för sina egna sexförbrytare och inte knöka in dom i Sverige.
  Uppfattat ???

  Calle som undrar när, var och hur svenska befolkningen blev så kalla inför kvinnans värde ???

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *