Jag hade inte velat vara Socialdemokrat idag

Det var smärtsamt för Socialdemokraterna då de tvingades bryta sitt löfte om en obegränsad invandring där de till sist under galgen tvingades till reträtt och lät verkligheten hälsa på hos Rosenbad. Det var därför att de gav väljarn löfte om att halvera migrationen till Sverige. En halvering som trots det skulle komma innebära mer invandring per capita än våra grannländer. Därför var det väldigt förvånande att se hur Stefan Löfven ändå heller ville ge våra småpartier makten. 

Kanske det är förklaringen bakom Strandhälls nya trollkonto? Vad har hon annat att göra än att ägna sig åt att bevara sina egna tweet. Migrationspolitiken har de ju redan förlorat med råge. Det blev liksom fel igen, och ånyå anklagas hon för återigen vid sidan om sitt officiella konto även driva ett trollkonto som ska bidra till positiva reaktioner. Problemet med Strandhäll är tyvärr är att hennes minne är kort, eller kanske vi ska kalla det ansträngt. Men det det blir ju uppenbart konstigt när konstigt nät hon återigen talar med sig själv. Men det kanske förklarar hela problemet med Socialdemokratin idag, att de talar med sig själva hellre än med varandra. 

Än märkligare blir ju då att den gärningsman som begått en mycket brutal och blodig misshandel får sitt straff reducerat till mindre än halva tiden då hovrätten inte kunnat litat på mannens påstådda kunskaper i biomedicin? Som om det vore en parameter att ta hänsyn, till?

Den 31-årige Fade Badawi dömdes först i tingsrätten till fängelse i 12,5 år men har nu alltså fått straffet lindrat till 5,5 år på grund av sin okunskap. Det är naturligtvis den sluge men slipade kändisadvokaten Leif Silbersky som lyckats övertala den högre instansen att mildra brottsrubricering och påföljd. Sverige är sannerligen ett trollets land.

https://samnytt.se/garningsman-okunnig-om-anatomi-svea-hovratt-halverar-straffet/?fbclid=IwAR2Iwhkyq3CTlrlVTT8xAVagTG_KQ91nhH3iKsScT-Z2mj0qfjDSI5lnfko

Men åter till annan okunskap eller slughet om man så vill. Den som fått uppehållstillstånd har – om vissa givna kriterier är uppfyllda har nu möjlighet att ta hit sina anhöriga, och självklart de anhöriga till dem. Det speglar en förändrad verklighet med fler människor som migrerar, och ett Sverige som med sämre kapacitet än någonsin att att erbjuda ett fullgott mottagande.

Under perioden första januari till sista november 2018 kom fyrtioentusen anhöriginvandrare till Sverige. Det motsvarar hela Kalmar tätort, och lite till, på mindre än ett år. Det är personer som skall integreras in i samhället, som skall lära sig svenska, som skall ha del av vår välfärd och som skall ha någonstans att bo. Detta samtidigt som vi har en bostadskris, växande vårdköer samtidigt som Sverige slår rekord i utanförskapsområden där problemen med segregation bara fortsätter att växa. Det är volymer som med rätta borde oroa.  Samtidigt som han har en minister väljer att trolla och tala med sig själv.

Ur det perspektivet är det kanske ända inte så konstigt. Vem vill tala i klarspråk om en lögn som bygger på en lögn när det är enklare att prata med sig själv om något positivt. 

Sveriges regering och lagstiftande organ ter sig allt sjukare för var dag som går, och det är väl bra. Precis vad vi behöver men förstås mindre bra för alla kommuner som nu tvingas trolla med knäna samtidigt som deras egen minister hellre talar med sig själv på twitter om det positiva än om de lögnerna de ständigt påkoms med.

https://samnytt.se/minister-strandhall-anklagas-aterigen-for-att-driva-trollkonto/?fbclid=IwAR1SKm3UO5VDvyKubUuBLqa3PCsz4pJA8TJyUuQV-wEX0po5822PDIWOuB4

Jag vet vet inte, men inte hade jag velat vara Socialdemokrat idag.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Jag hade inte velat vara Socialdemokrat idag

 1. Carl den 12

  Och det är ändå dom som svenska folket har mest förtroende för och så irrationellt försvarar.
  Varför ska det vara så svårt att se Socialdemokraternas uppgång och fall ?
  Sluta drömma nu och ta och vakna upp i den verklighet vi befinner oss i 2019 om ni inte önskar att ännu mer människor kommer till skada !
  Nyfiken på hur sossarna ska kamma in röster ifrån Djursholm och Danderyd till valet 2022.
  För dom är ju representativa för hela landet och där knarkas det och drogas 24 7 enligt kungen av svetsning. Du kanske kan svetsa, men svetsa ihop swea, det kan du inte och våra framtida barn och barnbarn tänker du absolut inte på alls.
  Tyvärr är jag av åsikten att en man som inte har egna barn, ska inte sitta på den makten han har.
  Hade karln till odåga haft något som helst hyfs hade han gått ut och bett om ursäkt och avgått, men länge leve prestigen i Sverige riksdag och dom som vägrar inse att vi går under om dom sitter kvar vid makten…………………………………………

  Calle som undrar hur ni sosse väljare resonerar ?
  Och till dig Stefan, så väntar en krona ifrån mig om du har förstånd, sunt förnuft att avvika så vi har en chans att reparera och svetsa ihop swea och även förbättra relationen till våra grannländer och övriga världen utanför din lekstuga på Rosenbad du far fram i som en förvirrad svetsloppa och kacklar en massa ankebludder

  Svar
 2. Carl den 12

  Och till dig Madeleine finns det en låt jag lyssnar på med Saxon nästan varje dag, som är en av dom 10 bästa rockbalader, som jag tillägnar dig “Northern lady”👸 Och till dig din gamle svetsare, så är det Lisa Ekdahl “Du sålde våra hjärtan”💔
  Medans jag tonar in på vår käre Ted Gärdestad “Jag vill ha en egen måne”.
  RIP käre Ted👑, som vi kan diskutera vem som bär ansvaret för ditt öde.
  Minns din spelning än idag, i Sälen december 1993🎹

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *