Sverige styrs av högt betalda idioter som låter vår grundlag skydda terrorister…

Apropå att inte göra inskränker i vår grundlagsskyddade rättighet undrar man ju stilla varför det denna gång är så viktigt att lyssna till Lagrådet?

Ska verkligen terroristgrupper skyddas av föreningsfriheten? Ja, enligt Morgan Johansson som skriver.

“Ja som Lagrådet tolkat föreningsfriheten. … Och problemet är att om vi skulle gå emot Lagrådet i en grundlagsfråga, så är risken stor att domstolarna inte kommer att döma efter lagen.”

Men hur var det nu med gymnasieamnestin som Lagrådet dömde ut? Där fanns inga betänkligheter från Morgan Johanssons sida. Och det handlade trots allt om en stor grupp män vi inget vet något om, varifrån de kommer, ålder eller ambition med att välja just Sverige.

I korthet kan vi bara konstatera att Sverige styrs av högt betalda idioter som låter vår grundlag skydda terrorister, gå emot Lagrådet för en viss grupps räkning samt lägga våldtäktsfall på hög för att aldrig ges någon upprättelse.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Sverige styrs av högt betalda idioter som låter vår grundlag skydda terrorister…

 1. fuck you

  Morgan Johansson är en av Sveriges högst betalda idioter ock skithögae

  Svar
 2. Carl den 12

  Än är tyvärr inte den sista idioten född och det är ju tyvärr inte bara sossarnas Stefan som står och dillar, utan han är i mycket dåligt sällskap.
  Minns att jag redan som 13-åring drömde om att engagera mig i mitt parti, jag så lojalt röstade på en gång och det tog mig över 30 år att pilla mig dit.
  Något tog emot, för jag hade hört att just det partiet jag trodde på gick rykte om över staden att det var ett gäng idioter.
  Men av en slump blev jag inbjuden på ett litet möte och kände mig som hemma, blev betalande medlem och det började bli fler, mer och större möten.
  Alltså på riktigt, det var sådana personangrepp med inslag utav utfrysning, mobbning och baktaleri.
  Jag fick möta pamparna och dom gamla uvarna och dricka öl, men vad folk fjäskade för dom och när dom inte var med på möten så var det liv i luckan av konflikter.
  I början så tänkte jag att det måste finnas en väg vi kan hitta någon gemensam nämnare och plattform, men allt var ju redan satt ur spel innan jag kom in så förväntansfull.
  Nu var detta i Göteborg och jag fick information om att samma parti uppe i Stockholm hade samma problem.
  Jag tappade suget totalt över att vara engagerad politiskt bland människor som hade usel syn på kvinnor, hbtq och invandrarna var nog dom värsta rasister jag träffat mot varandra och fjäskade med oss svenskar.
  Tyvärr, så tog alla konflikter så mycket tid och utrymme att deras huvudsakliga agenda kom i skuggan.
  Min slutsats blev att önskar man få insikt om det parti man brinner för så ska man organisera sig för att gå till botten med vad ens partivänner är och har för grundvärderingar och inte vad dom visar utåt.
  Detta är min erfarenhet utav politik och jag skulle inte ens delta igen för våran Stefans inkomst.
  Så, sorgligt att se vuxna människor som inte ens kunde jobba åt samma håll fast att dom vara överens över vissa sakfrågor.

  Calle 12 som aldrig mer kommer att engagera sig politiskt igen pga alla halvfigurer, som gjorde att man skämdes över vad man tillhörde för parti

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *