En man i 50-årsåldern död efter skjutning vid ICA-butik i Stocksund i Danderyds kommun

| 20 augusti, 2019

Det trygga och säkra Samhället i Sverige fick ännu en knäck då en 50-årig man blev skjuten i gårkväll utanför en ICA-butik i Stocksund i Danderyds kommun. Det allvarliga med denna skjutning var inte bara att den inträffade strax efter 20,00 utan att mannen blev skjuten framför en kvinna, ett litet barn och två andra män. Skjutningarna sker nu bland oskyldiga människor, människor som inte ont anat ska in och handla i affären.
Är de det som tillhör ett säkert samhälle kan man fråga sig?

Larmet till SOS kom 20,22 om ljud som beskrevs som smällare men när polisen anlände så fann de en 50-årig man som skjutits i huvudet. Polisen spärrade av området och ambulans tillkallads men mannens liv kunde inte räddas. Ett stort polisuppbåd pågick under kvällen där polisbilar, hundpatruller, ambulanser och polishelikopter ingick. Tekniker var senare på plats och markerat ur tomhylsor på marken. De inledde även en operation dörrknackning i området för att få eventuella vittnesuppgifter om händelsen.

Polisen sade att de var inne i en stor insamlingsfas på kvällen och polisen följer nu upp tips och andra idéer för att söka efter den eller dem som är ansvariga för skjutningen. Ett vittne sade till TV4 att han hörde fem skott och att folk skrek i panik. Detta skedde när han var på väg ut ur dörren. Vittnet säger också att han såg en livlös person på andra sidan gatan. Därefter ser han hur ambulanspersonalen ger hjärt och lungräddning. Vittnet säger till kanalen att det var ”jäkla” obehagligt.

Flera personer ska ha kontrollerats på plats och flera andra har hämtats in till förhör. Ännu på tisdagsmorgonen var ingen misstänkt och ingen gripen för dådet.
Stockholmspolisens presstalesperson Towe Hägg säger: ”Vi följer upp eventuella tips som kommit fram i det fortsatta arbetet på platsen.”
Polisen har inlett en förundersökning om mord efter skjutningen.
Så slutade ännu ett liv i det trygga och säkra Sverige, det Sverige som påstått bli tryggare och säkrare för var dag som går.

https://www.svt.se/…/larm-om-skottlossning-i-danderyd-i-sto…
https://www.expressen.se/…/misstankt-skottlossning-en-pers…/
https://www.aftonbladet.se/a/K3e6gM
https://www.tv4play.se/program/nyheterna/12491008

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “En man i 50-årsåldern död efter skjutning vid ICA-butik i Stocksund i Danderyds kommun

 1. Carl den 12

  Sveriges kåkstäder och kommuner breder allt mer ut sig och turismen lär sjunka och SD behöver inte lägga en krona på sin valkampanj år 2022.
  Kan bara gratulera dig Jimmie Åkesson, du lär bli Sveriges stadsminister pga att du är den enda partiledare som inte hymlar med verkligheten.
  Men, tills dess så kommer det att vara en lång och intensiv plåga och många kommer att få betala med sina liv på olika sätt.
  Så nu måste du Jimmie verkligen sätta dig och tänka över hur du ska få oss att rösta på dig och ditt parti som vurmar för svensk abortlag och hbtq.
  Abort är mer nödvändigt än någonsin, då flickor, tjejer och kvinnor även blir våldtagna, tyvärr kan bli gravida och hamnar ännu djupare i depression efter den tortyr dom utsätts för och slutar med självmord.
  Det är ju inte bara våra fängelser som är överfulla, utan även våra psykiatriska mottagningar.
  Och hur vi ser på svenska män som gör övergrepp på kvinnor, för det är fortfarande ett stort problem, även om invandringen har bidragit till att det har ökat ännu mer i takt med män som kommer ifrån länder där det ses som en rätt att kränka en kvinna och skyller på att svenska kvinnor signalerar sex.

  Calle som återigen säger “krossa och förgöra” regeringen år 2022=byt ut och börja om och gör rätt………

Kommentarer är stängda.