SVERIGE HAR 750 PROCENT FLER SPRÄNGDÅD ÄN KABUL, AFGHANISTAN HITTILLS I ÅR 

| 21 augusti, 2019

Kabul City.

Kabul, Afghanistans huvudstad har ungefär hälften så många invånare än Sverige. Som argument när den kraftiga ström av människor från Kabul tar sig in i Sverige likt lämmeltåg anges att Kabul är otryggt. Bland annat anger man sprängattentat som huvudorsak till “flykten”.

Hittills i år har 16 bomber briserat i Kabul och Sverige har fram till dags dato “råkat” ut för 120 sprängattentat. Det innebär att det finns en överrepresentation av attentat i Sverige med 750 procent. Sker då inte flykten av Afghaner åt fel håll?

Speciellt synd är det om “Afghanerna” som är födda i Iran och som “flyr” från ett land som endast hade två bombdåd 2018. Fatemeh Khavari är ett bra exempel på “flykting”. Född i Iran “flydde” denne till Sverige och kom in som afghan, bara sådär. Ungefär som att kliva in i ett stall och plötsligt bli häst.

Det handlar naturligtvis inte om otrygghet i Afghanistan. Det handlar om att det luktar så förbannat gott om svenska sedlar. Ju fler sedlar, desto ljuvligare doft.

Svenska politiker och svenska folket borde skämmas.

Jan-Ove Malmgren

Läs i Omni…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •