Bor vi ett välfärdsland eller en krigszon? Frågar ni mig blir svaret utan tvekan det senare.

| 26 augusti, 2019

Katja Nygren (SD) skriver klokt: “Ni har bäddat för en aldrig tidigare åskådad brottslighet”

De har krattat, stöttat, krattat igen för den sociala, kulturella och ekonomiska vi lever med nu. Det här låter sig emellertid inte lösas av att ständigt upprepar samma sak.

Från sak till handling, när och hur kommer vi dit? Vi befinner oss mer eller mindre inne i en katastrof: sprängningar, våldsbrott, barnrån, våldtäkter. En sjukvård där människor i väntan på vård hinner dö. Patienter som missas eller glöms bort därför att personalen inte har tillräckliga resurser. Människor som inte vågar gå ut i rädsla av att råka illa ut.

Bor vi ett välfärdsland eller en krigszon? Frågar ni mig blir svaret utan tvekan det senare. Den grova kriminaliteten får ständigt möjlighet att flytta fram sina positioner. Att öppet visa sitt hat mot polisen, och andra rättsvårdande myndigheter. I bäst fall får vi läsa en artikel där någon polis skriver en artikel riktad till de kriminella: “Vi är också människor”, i hopp om att de ska ses som människor.

Det är orättvist. De allra flesta poliser jag samtalat med säger nämligen något helt annat det. De vill mer, mycket mer och känner en enrom frustration över att bli stoppade av olika anledningar (PK-ismen).

De satta att trygga landet och de svenska medborgarna agerar istället trögt. De kan erkänna att utvecklingen är allvarlig, dock hanterlig. De kan erkänna att hotet mot judar och vår demokrati ökar, dock löses det genom att hantera högerextremismen, vad det nu är idag. Det är symptomatiskt. Svårt att driva en politik som ligger bakom den här utvecklingen och samtidigt försvara den. Alltså handlar mycket om att flytta fokus.

Håller med Katja Nyberg när hon skriver: “Det räcker nu – lås in dem nu!”

Bra artikel att läsas här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Bor vi ett välfärdsland eller en krigszon? Frågar ni mig blir svaret utan tvekan det senare.

 1. Peter

  Idag ser vi var vi får skörda av denna flathet från politiker och åklagare, en ung mamma brutalt avrättad, ett litet barn utan mor, mor och far föräldrar utan sin dotter, nu måste Svenska folket resa sig upp och avsätta dessa naiva ansvarslösa politiker.

 2. Carl den 12

  Peter?
  Tyvärr har du så rätt, så rätt, så jäkla förbannat rätt.
  Jag kan inte med avsky uttrycka min smärta och sorg över er “politiker och väljare”=LANDSFÖRÄDARE………..

  Calle som spelar Roger Pontare “När vindarna viskar mitt namn”?❤?

Kommentarer är stängda.