Nu är frågan om det är brottslighet som kommer att bli den nya exportvaran för Sverige?

| 26 augusti, 2019

I går kväll rapporterade finsk polis att de gripit två personer för polisskjutningarna under natten till söndagen i finländska Borgå. Personerna greps under söndagskvällen efter en halvtimmes lång dramatisk biljakt i närheten av Tammerfors. De två misstänkta polisskyttarna ska under biljakten öppnat eld mot poliserna. Men där finns inga uppgifter om att någon ska ha blivit skadad i denna skjutning eller gripandet. Däremot så finns uppgifter som Ilta-Sanomat om att bilen de gripna färdades i var svenskregistrerad.
Polisöverdirektör Seppo Kolehmainen sade till svenska Yle: ”Vi utreder för närvarande vilka personerna är och vilken koppling de har till söndagens skottlossning.”

De två personerna som nu greps under söndagskvällen greps i en gröngrå svenskregistrerad Volvo V 50. Enligt polisen så framfördes bilen på ett vårdslöst vis under hög hastighet.
Men det som jag ser som det allvarliga i detta fallet är att det tyder på att det kan vara svenska brottslingar som än en gång exporterat brottsligheten utomlands. Och det är inte första gången som brottsligheten exporteras. För bara några dagar sen så greps en svensk medborgare för sprängningen av skattehuset i Köpenhamn.
Så nu är frågan om det är brottslighet som kommer att bli den nya exportvaran för Sverige?

Hufvudstadsbladet skriver att det hela började med skjutningen i Borgå som skedde natten mellan lördagen och söndagen, ett dåd som verkade vara ett rent bakhåll då de poliser som anlände till platsen efter larmet nästan omedelbart blev beskjutna.
Kimmo Huhuta-aho säger till tidningen: ”Den som ringde in larmet är en intressant person för polisen.”
Och finska medier rapporterade att det var en massiv polisinsats som inleddes efter skjutningen där helikoptrar, poliskårar, bepansrade polisfordon fanns på plats under natten.
Även poliserna bar skyddsutrustning under jakten.

https://www.svt.se/…/tva-gripna-efter-polisskjutning-i-finl…
https://www.expressen.se/ny…/tva-poliser-skjutna-i-finland-/
https://www.aftonbladet.se/a/P9qmrb


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Nu är frågan om det är brottslighet som kommer att bli den nya exportvaran för Sverige?

 1. Peter

  När jag var ung (yngre) så hade svenskar rykte om att supa sönder skidorter i Österrike, Nu är väl ryktet att vi skjuter sönder våra grannländer.

 2. Carl den 12

  Håller med dig Peter ?.
  Jag var själv en utav dom som höll på att sänka 3 öar på 90-talet i Medelhavet, pga att jag hävdade min rätt att verkligen få festa loss och spela hög musik på hotell utan den minsta hänsyn till grannar, som ville ha det lugnt och skönt på sin semester efter 24:00 slaget.
  Skäms när jag tänker på min unga dumhet och omognad, då jag även var så stolt och “präktig” röd-miljö-vänster-feminist, hujedamej……………………………….
  I dag ca 20-30 år senare, har jag växt till mig och ser på mitt beteende något annorlunda och var både hån och spefull mot människor, som inte var som jag och tyckte som jag.
  I dag är jag fullkomligt livrädd och skräckslagen när jag möter individer som påminner om mitt forna jag=har tiden stått stilla och lever dom fortfarande kvar på 80-90 talet och vägrar se hur samhället och människor har ändrat sig ?
  Eller är det bara jag som har svikit mina ideal och glömt varifrån jag kommer och vad mina förfäder i mitt släktträd röstade på en gång, för att dom bla önskade mig en god och bra framtid ?
  Men, vet att om jag fick chansen att diskutera Sveriges politik och situation i dag år 2019 med mina mor och far föräldrar och deras föräldrar i sin tur, som var politiskt intresserade, varav en satt med i kommunfullmäktige.
  Så vet jag vad dom hade sagt i kör till mig: Våran käre Calle, det var ju inte det här landet och regering vi röstade på och önskade att du skulle få ärva utav oss och leva i !!!
  Och vem och vilka utav alla dessa partier har godkänt att kriminella och terrorceller med droger och vapen mer och mer tar tar över moder Swea och islam är starkare än kristendomen ???
  Dom hade blivit helt förtvivlade och sagt till mig: Trevligt att träffa dig våran Calle, men här vill vi varken stanna på semester eller leva och var tog vårat kära och trygga folkhem vägen någonstans, som vi röstade fram i god tro ???
  Vet att kristendomen inte har rent mjöl i påsen, rent historiskt sett, utan hade hade en otäck makt över folket om hot, skuldbeläggning och straff på det.
  Men, det vi ser i dag med att islamismen tar mer över och vi sviker våra och deras kvinnor och barn, är helt uppåt väggarna stort vansinne av tillbakagång .
  Här pratar och pratar och pratar vi om allas lika värde, ang kvinnors lika värde, rätt att få arbeta, lika löner, självständighet, trygghet och rätt till sin egen kropps sexualitet och aborträtt.
  Ingenting går längre ihop och dessa vänstervridna rödgröna, gör ju helt tvärtemot !
  Så vi som lever här sedan flera generationer, dom som flytt hit för att komma undan islamisering utav kvinnoförtryck och och hbtq, har ju inte en chans att känna sig trygga i Sweas borg som skydd.
  Då deras landsmän och kulturella “religion” och sharialagar välkomnas utav, Stefan, Jonas och deras partikamrater=svenska maffian på Rosenbad=???.
  Vi ser, hör, läser och tar del utav denna verklighet som har tagit över vårat land för varje dag som går, som en gång var en fristad för exempelvis människor ifrån Sydamerika som flydde Pinochet regim och skräckvälde.
  Så hittar vi exakt samma extrema maktstrukturer i Sverige som stoltserar, över att vara ett utav världens mest trygga och jämlika land ???!!!

  Calle som undrar hur ni inte kan se och samtidigt försvara denna ödeläggning utav Swea och snälla, börja inte med att kackla om att kvinnorna minsann hade sjal på huvudet i bondesamhället=hade ingenting med religiösa skäl att glra, utan helt enkelt var rent praktiskt, då kvinnans hår inte sågs som något som drog till sig männens blickar, men i dag år 2019 bör döljas för att signalera respekt.
  Min Ada har ALDRIG håret utsläppt när hon går ut själv, för att inte bli besvärad utav män ifrån andra kulturer som inte kan låta henne gå som en trygg och fri kvinna på gator, torg, bussar, vagnar utan att ta på henne i Göteborg i Sverige år 2019 !!!

 3. Pingback: Nu är frågan om det är brottslighet som kommer att bli den nya exportvaran för Sverige? – ProjektSanning – WEDE ELISA – SCRIPTA SWISH:8327-9 Konto:401352-1

Kommentarer är stängda.