Vem sköter egentligen Sverige? “Det är oerhört frustrerande att se hur politiker tycks vara helt bortkopplade från den verklighet de skapat”

| 26 augusti, 2019

Ja inte är det politiken. Det är civilsamhället, polis, sjukvård, lärare. Det är tack vare deras engagemang och val av yrke som Sverige ännu hankar sig fram. De står där i frontlinjen där splittringarna och motsättningarna syns som allra mest. De har inte valt att arbeta under sådana förhållanden. De allra flesta av dem gör det för att de valt just dessa yrken därför att de vill göra skillnad.

Läs i Smedjanhär…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

3 tankar på “Vem sköter egentligen Sverige? “Det är oerhört frustrerande att se hur politiker tycks vara helt bortkopplade från den verklighet de skapat”

 1. Carl den 12

  Japp, politikerna står eller varför inte sitter ner och är förväntansvärt tysta med tanke, på det kaos dom gemensamt skapat i sitt enda syfte utav att få ännu mera makt och högre löner.
  Istället för att möta folket dom utnämner sig själva som “förtroendevalda”, så agerar dom tillsammans som en stor svenska tiger som skäms ihjäl=eller representerar ni en stor och stolt tiger ???
  Deras tystnad och passivitet ekar tomt över Swea, landet som dom sålde och valde bort att tjäna dess befolkning=vägra lyssna på hur skattebetalarna önskar se Swea växa istället för att försvinna bort i horisonten av tomma ord, svek och brustna löften………………………….
  Nästan, så att man saknar svetsarloppans sedvanliga tal till nationen: “Det är oacceptabelt” som han så lättvindigt slänger ur sig som upprepade floskler, utan varken mening eller innebörd, att ge Swea en enda chans till bot och bättring !
  PK-, Prestigen- och Pinsamhetens- land har prioriterat kriminella och terrorceller, som tar sig in i vårat land och rike med droger och vapen, som hatar både kvinnor och hbtq personer.
  Och denna verklighet som dagligen går på reapet dygnet runt 24 7, står ni och försvarar ???
  Det enda kungen av svetsning har visat, är hur man kan ödelägga ett helt land och rike, där ingen svets i världen kan foga samman våran gemenskap i dåligt sällskap med “hjälp” utav sina kollegor i Sweas rikstad.
  För vi forna svenskar bara bråkar och bråkar och åter bråkar, om vem som har gjort fel och rätt, höger till vänster osv mm……………………………..never ending story !!!
  Det skriks “rasist” och “SD” så fort någon inte håller med S, MP, V, C osv.
  Det dom inte ser och förstår, är att det bara gynnar SD=det drygt 30-åriga parti ni beskyller, för att stå som ansvarig för att landet delvis gått käpprätt åt HELVETE. Ni har i gemensam trupp bidragit till att SD inte behöver lägga en enda slant på sin valkampanj, inför valet år 2022 !!!
  Ni har lyckats så bra med erat förbannade gormande av härskarteknik och på så vis bedrivit en omedveten SD-kampanj, som bara har gjort gott folk ännu mer frustrerande och i sin ilska i affekt ställt sig i SD:s läger, pga att ni S, MP, V och C har drivit dom rätt i händerna och in i famnen på SD.
  I erat aggressiva och respektlösa sätt ni “bemöter” människor som inte är utav samma åsikt som ni och dom politiker ni förespråkar och dess PK-religion, ni försöker banka in i huvudet på folk.
  På riktigt, tror ni på fullaste allvar att man kan vinna över folk på eran sida, med den metodiken ???
  Har hört så många människor som säger att dom ska rösta på SD pga hur S, MP, C och speciellt V beteer sig i krigsföringen i desperation, tro att ni gör gott, men det har motsatt verkan, föder och väcker bara ont blod.
  PK-folket gör bara en sak och det är att öka polariseringen och splittringen ännu mer i vårat vackra och fina land.

  Calle som känner en sådan stor sorg över att ni inte kan vakna och se vad detta gör med landet, folket och era barns framtida i Sverige !
  Mina frågor till er som har barn, lyder:
  Bryr ni er om era barn ?
  Älskar ni era barn ?
  Önskar ni era barn en god framtid ?
  Vill ni att dom ska växa upp och veta att en flicka och pojke, har exakt lika stort värde ?
  Ska era barn få chansen att över huvud taget känna sig trygga ?
  Då har jag ett förslag, ge er inte på gott folk som arbetar och sliter för att driva runt Sweas största och flottaste lekstuga Rosenbad med små ilbattingar ingen verkar hittills kunna fostra i landet där barn=huliganer är helt sönder curlade av sina medberoende/löpare och lakejer.
  Gå på dom sk “förtroendevalda” ni så starkt står upp och försvarar=ni sparkar neråt och slickar uppåt och har mage att kalla oss för “rasister” och “SD:are” ?!

  FREEDOM OF SPEECH Citat utav Martin Luther King?❤? RIP

 2. Rosemarie.Magnusson

  Illa skött allting ac våra dåliga politiker sim bara gör allt för egen vinning utan att skämmas att det är mina ock våra skattepengar som dom spenderar.Man blir vilde ock får full lön av mig ock mina. bröder ock systrar. Inte tror jag att man åtalas r man fuskar. Mycket vill ha mer ock med utan dåligt samvete.rpensiobärerna svälter ock bor på gatan nedan ni mår gott.

 3. Pingback: Vem sköter egentligen Sverige? ”Det är oerhört frustrerande att se hur politiker tycks vara helt bortkopplade från den verklighet de skapat” – ProjektSanning – WEDE ELISA – SCRIPTA SWISH:8327-9 Konto:401352-1

Kommentarer är stängda.