Våldtog 12-åring tills hon blödde ur underlivet – döms till en veckas ungdomstjänst

| 29 augusti, 2019

“Efter en tids grooming på Snapchat lyckades 17-årige Mikael Shaba lura med sig en 12-årig flicka ned i källaren i huset där han bor. Där våldtog han brutalt flickan tills hon blödde ur underlivet. Han skröt sedan om händelsen inför sina kompisar. Eskilstuna tingsrätt (B 1850-18) bedömer att brottet ska bestraffas med en dryg veckas ungdomstjänst och ett antal samtal med en socialassistent.”

Samhällsnytt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Våldtog 12-åring tills hon blödde ur underlivet – döms till en veckas ungdomstjänst

 1. Carl den 12

  Är man såpass “vuxen” att utföra en sådan grov handling och brott, så är man vuxen att ta sitt straff.
  Så är det bara, ingen diskussion, punkt slut.
  “Barn” gör inte sådana handlingar, utan att veta att det är fel, inte vuxna heller, fast att dom kommer undan med det.
  Blir så illa berörd att dessa kryp kommer undan och in i alla möjliga kryphål och glider igenom vårat rättsväsende som är ett riktigt felväsende och olika för lagen.
  Den unga flickan får uppleva i så unga år, att lika inför lagen, det är vi inte och hon lär aldrig mer kontakta polisen pga att myndigheterna svek.
  Han däremot, går ju livet vidare som vanligt och har lärt sig att han har rätten på sin sida att göra precis som han vill med tjejer i fortsättningen och kan psykologiskt komma undan med sin unga “biologiska nyfikenhet”.
  Finns nog inget som gör mig så skvatt skogstokigt förbannad som när PK-folk säger att en kille har en sådan enorm nyfikenhet och det är ju minsann inte lätt för en ung kille med alla denna porr i dag, som lockar unga killar och gör det förvirrat sexuellt.

  Frågar ni mig, så valde han ut sitt offer systematiskt för att hon vid denna låga ålder inte har den minsta aning om vad det handlar om innan och på så vis trodde att han kunde komma undan, vilket han också gjorde.
  Hon däremot kom inte undan, utan får leva med psykiskt trauma och att någon så brutalt har berövat henne sin barndom och det backar Swea rikes lagar upp.
  Jag har mycket att skriva om vad jag anser om varför så många män kommer undan, medans vi har kvinnor som offras pga att det ska vara så förbannat svårt att göra lagändringar i världens jämnlikaste land.
  Är det ens någon utav er politiker som känner sig manade eller är ni fler som önskar sänka gränsen på 15 år ???
  Det vi ser, är män som bara utnyttjar systemet och systemet okejar och släpper dessa att bara fortsätta sina handlingar och förstöra fler unga och äldre kvinnor.
  Tills en dag, när han ger sig på fel fars dotter, fel brors syster, fel pojkvän mm som inte låter han komma undan……….

  Calle som bara vill skrika: befinner vi oss på medeltiden eller är det år 2019 ???

Kommentarer är stängda.