En googlesökning på Stefan Löfven och ordet ”oacceptabelt” ger 63 000 träffar.

| 30 augusti, 2019

Tydligare än så här kan det inte bli:

“En googlesökning på Stefan Löfven och ordet ”oacceptabelt” ger 63 000 träffar. Det är snarare regel än undantag att statsministern bemöter våld, mord och allmän otrygghet med det ordet; bara under 2017 använde han det vid minst 21 tillfällen. En statsmakt som på ytan förklarar saker för oacceptabla, men i praktiken inte tar brottsligheten på allvar, förlorar till slut sitt förtroende bland folket.”

“Utmaningen till både politiker och medier blir därför: Sätt stopp för Twitterifieringen av det politiska spelet. Lägg i stället fram situationen i all dess skönhet och fulhet. Sluta lägg er energi på ständiga gräl. Väj inte för de svåra frågorna, utan visa det politiska modet att fatta de svåra beslut som kan stoppa bränder och blodbad.”

“Väljarna kräver inte att ni politiker ska lösa allt på en dag. Men det minsta de kan förvänta sig är att ni tar verkligheten på allvar!

Världen Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6 tankar på “En googlesökning på Stefan Löfven och ordet ”oacceptabelt” ger 63 000 träffar.

 1. Ulf

  Detta stämmer ju inte in i Löfvens och en sosses världsbild,Sverige skall ju vara ett tryggt land att leva i och det är ju häftigt att betala skatt.Dessutom har man ju skaffat sig knähundar till partier i form av C och L som ju stöder sin husse och skäller samt gläfser på uppmaning samt lagt sig platt för socialist/kommunist /miljöflummarna ,dvs kamraterna.Det är ju ett kompetensregn av sällan skådat slag som man importerar från u länder,eller från ” icke skidåkande nationer ”.Lönsamheten för Sverige är ju som tidigare kommunicerats i bl a svt enorm.Det är ju fullständigt oacceptabelt att verkligheten kan vara annorlunda i en S,V,Mp,C,eller L hjärna.Vi vanliga Svenskar känner oss berikade i dagens samhälle för vi får förmånen att försörja och betala skatt för diverse människor som aldrig kommer att dra ett enda ynkligt strå till den svenska samhällsstacken.Allt annat vore ju helt oacceptabelt.

 2. Peter

  Jag tycker det är oacceptabelt han vi har honom som stadsminister. Sedan att han kuppade till 4 år till är också oacceptabelt.

 3. Messkalle

  “Write to me I am your congressman”, och det gör man i Amerika. När nu missnöjet är så stort mot vår politiker i regeringskansliet och riksdagen varför inte skicka alla dessa kloka inlägg från de opoliskt korrekta flöden till dem?

 4. Carl den 12

  ?till alla er alla?????????????? därute för att ni bidrar med tro, hopp och kärlek ❤till moder Swea ??när hon behöver det som mest…………….

  Calle som nästan börjar tro, på att det finns kanske en gud någonstans ändå……………….
  Men, vi har inte tid att invänta honom att hjälpa oss nu, det får vi göra genom att alla måste vakna för att agera om vi alla önskar att leva gott och befria oss ifrån dessa rackarungar i Sveriges största lekstuga på Rosenbad.
  PS Ni på Rosenbad behöver inte be om ursäkt till svenska folket, vi önskar bara att ni avgår med omedelbar verkan, så gott folk kan ta över och ställa allt som bara går till rätta och som lyssnar och tar in Swea rikes urinvånare i sina tankar i dessa beslut dom gör❤och ni som ska leda detta landet och tjäna oss, ska ha samma löner som alla oss andra vanliga prolitärer och höjer ni våran inkomst, så höjs även eran i samma takt. Och det gäller alla Sweas invånare som har arbetat och arbetar, är sjukskrivna, studenter, arbetslösa och glöm för HELVETE inte av alla hemlösa som självklart ska ha ett riktigt hem och fattig pensionärer som ska leva långt över existens för lång och trogen tjänst.
  Rosenbad förtroendevalda må komma undan med sin demens, som ansåg att så många i Swea har det så gott att vi kan skänka bort deras pengar och prioritera andra folkslag före……………..

 5. Jan

  Lyckligtvis är Stefan Löfvén inte stadminister, Peter! Ulf: Det var din moderata drömregering som öppnade dammluckorna för massinvandring.

 6. Jeanette

  Heja heja det är oacceptabeltmeningen har gett 63000 träffar på stefsn lövens bisarra korkade politiska uttalande nu försöker han stämma google för förtal av sina egna meningar folk haft kul åt !! Hahaha hur dum får en minister bli i sverige!? Han kommer inte nå någon framgång med åtalet dåå han själv är snmäld för grov försummelse av rikets säkerhet och landsföräderi de är än värre än googleföraktet han själv bidragit till!!avgååååå nu löven och fatta dina egna misstag nån gång!! Dingdong!!

Kommentarer är stängda.