LÖFVEN EFTER DÖDSKJUTNINGARNA: Gör inte svarta affärer och sluta partyknarka

| 30 augusti, 2019

SVERIGE Under veckan har två kvinnor fått sätta livet till i skjutningar i Malmö och Stockholm. Med anledning av det grova våldet intervjuades statsminister Stefan Löfven (S) i SVT på fredagen och gick då till angrepp mot de som köper knark av gängen.

Nyheter Idag…

 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “LÖFVEN EFTER DÖDSKJUTNINGARNA: Gör inte svarta affärer och sluta partyknarka

  1. Un

    Intelligens och klarsynthet kanske inte är den mest framträdande egenskapen hos främst S och deras stödpartier i V,Mp ,C och L.Man kan ana ett visst mått av dimmighet.Det kan väl inte vara droger som är orsaken till den allmänna förvirringen ??Fullkomligt helt oacceptabelt i så fall.Om så skulle vara fallet är korv med bröd att föredra.

Kommentarer är stängda.