Vänsterpartiet mobbar Amineh Kakabaveh. Fy vilka usla människor!

| 30 augusti, 2019

Reaktionerna från en rad företrädare för Vänsterpartiet får mig att må illa. De hånar, visar skadeglädje över riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh uteslutits.

Det här visar vad slags parti Vänsterpartiet är, ynkliga och fega. Jag hoppas innerligt att Kakabaveh hittar en annan plattform att driva sina frågor från. Hennes röst stark i frågor om hedersvåldet, och det är inte tu tal om annat än att hon behövs.

Några av de hånen som strömmat på sociala medier från människor som sitter i V:s partitopp, finns nedan.

“Vilket fint väder vi har i dag” påpekade riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) efter att avgången blivit offentlig. Två andra V-politiker i Skåne respektive Dalarna: Busi Dimitriu och Kajsa Fredholm stämde in i hånen. Dimitriu kommenterade med “ En helt underbar dag, helt enkelt!”. Även riksdagsledamoten Momodou Malcolm Jallow (V) uttryckte glädje över Kakabavehs avgång. Detta åtföljdes av kommentarer som “äntligen”, “på tiden” och “inte en sekund för sent”. Yekbun Alp, som sitter i Vänsterpartiets distriktsstyrelse i Uppsala skriver “En underbar dag. Det kommer bli så mycket bättre”. Johan Svensson, stadssekreterare för V i Göteborg, är dock inte lika subtil: “Hej då Amineh. Vi kommer inte sakna dig.”

Läs i BLT…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

4 tankar på “Vänsterpartiet mobbar Amineh Kakabaveh. Fy vilka usla människor!

 1. Peter

  Nu vet vi alla vad V står för. Kom ihåg det i september 2022. Kom också ihåg att V inte är det enda partiet som tycker som V.

 2. Carl den 12

  V står för vanmakt och styrs av den vita preveligerade mannen som inte vet något om den undre världen.
  Inget slår så hårt som vänstervåld, så bered er på en ny form av terrorism, lyder texten ifrån ett fd svenskt band??❤
  V sviker sina egna kvinnor och stället sig på dom extremas sida, inget nytt under solen………………………….
  Så rösta ni på era V extremister till ledare och parti full utav vänsterpropaganda.
  Vi ser genom spelet av utfrysningar och politiker gör sig skyldiga till och driver bort dom riktiga vardagshjältarna i era partier.

  Calle som sänder?????????????? till PS, Tino, Hanif, Aminhe och denna Björn Ranelid mm.
  All min kärlek och respekt som inger mig och folket hopp att det fortfarande finns tänkande och kännande människor där ute år 2019?❤??

 3. Carl den 12

  Peter?
  Alla våra sk förtroendevalda vänstrar med dessa V.
  Håll dina vänner nära och dina o”V”änner ännu närmare.
  Så går det till en vanlig dag bland böset och buset på,i, över och runt Rosenbad Sveriges egentliga maffia.

  Calle som blir misstänksam att regeringens folkvalda trivs med att spela ett slösaktigt och fult monopolspel med våra pengar.
  Dessa kan lattja och förskingra våra pengar så mycket dom bara vill och orkar, då dom har ett rättssystem som backar upp dom, med hög ställning och överfulla fängelser, där det inte finns plats att knö in dom, utifall en riktig rättvis justicia tar dom i nackskinnet?

 4. Keyvan Zanghi

  Hej
  Jag tycker mest synd om mig själv som jag har röstat på denna parti i 30 år i hoppet om ett parti som skulle stå för arbetare och fattiga människor som sitter i kanten på detta samhälle!
  Nu vi har sett att de har gått i samma spår som Socialdemokraterna spår när Göran Persson har köpt dem religiösa röster för att driva sin diktatori i 10år och ta med sig och sin fru så mycket pengar som går att ta med sig och lämna efter sig detta religiösa problem ett gäng rasister!
  Hoppas att någon flera som Amineh Kakabaveh kan våga och se att Sverige har fallit på marken och blöder!
  Mvh keyvan Zanghi

Kommentarer är stängda.