AUSTRALIEN. Man våldtog TREÅRING i shoppingcenter

| 31 augusti, 2019

“Irakiske Mohammad Hassan Al Bayati arbetade som säkerhetsvakt på ett shoppingcenter i Sydney då han förgrep sig på en treårig flicka som kommit bort från sina föräldrar. Nu återkallas hans permanenta uppehållstillstånd.

”Kommer du hit på visum och bryter mot våra lagar, sparkar vi ut dig”: Australiens premiärminister Scott Morrison lovar deportera säkerhetsvakten Mohammad Hassan Al Bayati, 30, som kidnappade en treårig flicka från ett köpcentrum och våldförde sig sexuellt på henne.”

Samhällsnytt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: