Johan Westerholm: Follow the money

| 31 augusti, 2019

En av ikonerna inom samtida journalistik, Jan ”Janne” Josefsson, tidigare SVT Uppdrag Granskning, är från och med nyligen en av Dagens Nyheters krönikörer. Samtidigt som Josefsson är en av den oberoende journalistikens absoluta ikoner har han nu allierat sig med en av de medieaktörer som agerat, och i mångt och mycket fortfarande agerar, i exakt motsatt riktning till den tradition Josefsson vänder sig emot.

Johan Westerholm

Ledarsidorna…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •