Löfven, skyll inte ditt handlande på stackars narkomaner. Det är inte narkomanerna utan DU som skapat Sveriges kriminalitet.

| 31 augusti, 2019

Skäms Stefan Löfven 

Nu har Stefan Löfven trätt fram och sagt sitt om dödsskjutningarna. Med bister min konstaterar han att samhället måste samla sig och sluta upp med att köpa knark? 

Samla sig till vad? Krig? Försvar? Han kan rimligen inte mena samla sig i termer av att sansa sig? Fast något säger mig att det är precis det Stefan Löfven menar fast han säger att annat. 

Häpnadsväckande nog landar han återigen i att det är VI som är problemet. Vi som göder den grova kriminaliteten genom att köpa knark eller billiga saker. När gjorde VI det senast, gödde kriminaliteten? Mig veterligen har inte jag eller någon annan jag känner medvetet bidragit till de kriminella. 

Sedan fortsätter han. Det knarkarnas fel? Det är knappt man tror det är sant, men det är vad Stefan Löfven säger. Knarkarna ska tänka på vad de själva bidrar med. 

Valet att knarka gör individen själv, men att sluta, bryta sig loss är något annat. Vet Stefan Löfven om att det finns tusentals människor i Sverige som bönar och ber om att få hjälp ur sitt missbruk? De får ingen hjälp därför att socialtjänsten inte har tillräckligt med resurser. 

Stefan Löfven borde tänka efter. Antalet människor som dör på grund av narkotika fortsätter att öka kraftigt i Sverige. Dödstalen är nu nästan de värsta i hela EU, enligt en ny rapport från EU:s narkotikabyrå. Vi har fått ett ökande missbruk av opioider. Andra länder har länge haft skadebegränsande insatser som riktats till opioidanvändare vilket Sverige varit skeptiska till. 

Stefan Löfvens ord gör mig arg, riktigt arg. Varför är det ingen som säger stopp nu! Han kan inte tillåtas att om och om igen å ena sidan skylla på folket, å den andra lägga ansvaret på desamma. Det är vårt fel. Vi som är naiva. Vi som är surrealister och massa annat strunt. 

Vi är många som måste samla oss, men då måste det handla om att gemene man börjar intressera sig för samhället och ser till att välja bort politiker som Stefan Löfven. Vi ska inte behöva behandlas som något katten släpat in eller som en slagpåse åt Stefan Löfven. 

Vet Stefan Löfven överhuvudtaget om att han är statsminster? “Alla år av impotente politik är ett hån mot medborgarna” (Se Henrik Jönsson i länken nedan). 

https://www.svt.se/opinion/henrik-jonsson-om-det-kriminella-valdet-i-malmo?fbclid=IwAR1c0pDztRI2y64LU5vGtWwanfB105WDeAJD5GOYHWSgd-eBUdPZ71O_OTg

Det vi upplever nu är chockartat. Det handlar inte om något partyknarkande. Stefan Löfven borde skämmas. 

Medan Stefan Löfven pratar på och skyller ifrån sig håller vårt samhälle på att slitas isär. Borde inte större krav ställas på Löfven nu? Det är trots allt han som är ansvarig för den utveckling vi ser i vårt omedelbara nu. 

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

8 tankar på “Löfven, skyll inte ditt handlande på stackars narkomaner. Det är inte narkomanerna utan DU som skapat Sveriges kriminalitet.

 1. Per Erlandsson

  Varför driver ni en så kallade falsk nyhet om vår statsminister. Jag lever gott under nuvarande regering
  och har alltid gjort det. Men det är väl så att ni går de
  besuttna ärende. Ni går de som kallas sverigedemokraternas ärende.
  Det har blivit konkurrens bland sanningssägarna.Ni är
  inte bättre än de som försöker klå pensionär på pengar genom att påstå sig ringa från banken!

  1. Mats johansson

   För det första Pääär Erlandsson du är väl inte klok eller är du blind din träskalle. Röven det är du och din idiot regering som stält till det genom och importera massa kakelakor bättre du tar med dig den där idioten Moooorrrgan o flyttar till museland

 2. Per Erlandsson

  Varför driver ni en så kallade falsk nyhet om vår statsminister. Jag lever gott under nuvarande regering
  och har alltid gjort det. Men det är väl så att ni går de
  besuttna ärende. Ni går de som kallas sverigedemokraternas ärende.
  Det har blivit konkurrens bland sanningssägarna.Ni är
  inte bättre än de som försöker klå pensionär på pengar genom att påstå sig ringa från banken! Jag kommeraldrig att stödja Er.

 3. Ulf

  Det är en stor skam att Sverige har en statsminister som Löfven.Han kan inte ta ansvar för något som händer i samhället,bara se åt sidan och vara fullständigt intelligensbefriat frånvarande i sina kommentarer.Det är skrämmande hur man kan smita undan ansvar genom att bara prata en massa skit.Men människor i Sverige börjar nu äntligen se tomheten i den politik han företräder och genomskåda de tomma innehållslösa flosklerna som sägs.I en sosses värld är det fel på medborgarna i ett land när samhället rasar samman,då byter man givetvis befolkning i stället.Det är aldrig fel på röd politik! Ungefär som man agerar i Nordkorea.Han förstår heller inte att människor för länge sedan genomskådat de tomma ord och förlegade innehållslösa begrepp som han framför. Det verkar klart att hela sosse apparaten lever kvar i dåtiden och inte inser att tiden för länge sedan runnit ifrån dem.Det går inte att genom slagord och förljugen plakat propaganda lura folk längre,det blir bara patetiskt.När man ser S företrädare i Svt som får orera om sin politik blir man nästan generad över hur gammaldags det låter.Som ett eko från en tid som länge sedan försvunnit.Som att titta på gamla svartvita filmer och fotografier,det gäller även i högsta grad svt och den ohämmade vänsterpropaganda som framförs.Identiskt med en nyhetssändning i Nordkorea men det har väl de flesta redan insett och kopplat bort.Tro bara inte att en enda S märkt politiker har någon som helst vilja att ta det minsta lilla uns av ansvar för någonting i samhällsutvecklingen ,den rakryggade tanken har inte för en sekund föresvävat någon av dem.

 4. Pär

  Vad har Nordkorea med detta .Tror du att det är politikerna i dag som har skapat dom problem som du beskriver .Kan du själv ge ett exempel på åtgärder på dessa problem eller hänvisa till andra människor tankar och åtgärder som göra någon skillnad .Inte en enda rad som du skrev beskriver något som kan göra det bättre

  1. Henrik Lilja

   Hej Pär! Ja det är politikerns fel att det ser ut som det gör i samhället idag. Vems fel skulle det annars vara? Jag orkar verkligen inte rada upp alla som kommit med förslag på åtgärder. Det kan du lätt googla fram själv. Men du kan börja med dagens artiklar för att iaf ha en ingång: https://www.expressen.se/kronikorer/leif-gw-persson/vi-kan-stoppa-skjutningarna-vad-vantar-politikerna-pa-/
   https://www.expressen.se/nyheter/ulf-kristersson-jag-vill-samarbeta-med-lofven/
   https://www.gp.se/ledare/normlösheten-slår-sönder-samhället-1.12259418

   Och det med “inte enda rad” är något som får stå för dig. Jag har skrivit om våldet länge, liksom jag har skrivit om politikers olika förslag. Som läsare får man ibland anstränga sig och ska information själv om man inte hållit sig uppdaterad. Förslagsvis börjar du läsa Johan Westerholm, Ivar Arpi, Jennys Sonesson, Ann Heberlein och många fler. Önskar dig en fortsatt trevlig söndag, och läsning.

 5. Carl den 12

  Du lever gott ?
  Men du glömmer så lätt, oss andra som inte lever gott.
  Hänvisar till tidigare inlägg jag gjort, där jag beskriver vad Ada, andra jag känner och jag själv har varit med om och går igenom och vi är inte ensamma om det.
  Jag är en vanlig prolitär som härstammar ifrån samerna och har ett arbete som gör att jag inte kan anlita privat vården allt för ofta.
  Kort: VC misstänkte hjärntumör vid ett läkarbesök.
  Vid 3:dje besöket dillar dom om ytterligare provtagning, då uttrycket jag min önskan om magnetröntgen.
  Dom hade inte ens dragit iväg en remiss.
  Så jag fick pilla mig iväg till en privatklinik en tisdag och på torsdag, samma vecka hade jag remiss i handen.
  Detta med privatvård kostar enorma pengar och det var bara att betala pengar och se glad ut som jag fick låna.
  Nu var det förvisso inte en hjärntumör, men en godartad sådan som måste utredas och medicineras och ev opereras bort.
  Så för mig kan denna landstingsvård med sina VC, gå och gömma sig, då dom inte har rätt att spela rysk roulette med våra liv.
  Jag kan dra hur många exempel som helst om vad som inte fungerar i samhället………………………………………………

  Calle som är övertygade om att alla vi som följer PS inte är varken rasister eller SD.
  Men att folk som attackerarar och använder det mot oss som ser verkligheten som den är, gör att vissa i affekt röstar på SD=driver folk rätt i famnen på SD.
  Själv är jag helt vit och blank och skrev på min tomma valsedel 3 saker som regeringen borde jobba på, riktat till alla partier år 2018.
  Men dom vill ju inte göra gott för alla, utan först för sig själva precis som andra i det här egotrippade landet så långt ifrån det svenska folkhemmet det bara går.

 6. Berra Fors

  Ännu ett “smart” uttalande av en helt verklighets frånvarande idiot. Det är bara svammel som vanligt när han öppnar sin käft.

Kommentarer är stängda.