Gift tvåbarns-far våldtog 13-åring vaginalt och analt utan kondom. Slipper utvisning.

Konvertera för att slippa utvisning?

En 19-årig man som säger att han konverterat från islam till kristendom döms för grov våldtäkt. Samtidigt slipper han utvisning. Hovrätten menar att hans psykiska ohälsa gör honom sårbar i hemlandet.

Återigen handlar det om förövarens hälsa, inte offrets. Det hans psykiska hälsa vi ska ta hänsyn till och läsa om. Var är hänsynen till den våldtagna kvinnans psykiska ohälsa? Eller tror man att offren inte drabbas?

Det här inte första gången, som förövarens hälsa ställs över offrets, ej heller att våldtäktsmannen konverterat och att det sedan används som ett skäl för att inte utvisa.

En man som i december våldtog en 13-årig flicka på en offentlig toalett i Hallsberg fick två års fängelse av Örebro tingsrätt, vilket är straffminimum för våldtäkt mot barn. Under förhandlingarna beskrevs den här mannen som inte fullt vuxen, han var alltså 20 istället för 21. Det var bland annat därför han fick så lågt straff. Något annat man tog hänsyn till var att mannen konverterat. Man menade att då det förkommer allvarliga kränkningar av de mänskliga rättigheterna i Afghanistan och eftersom mannen hade konverterat till kristendomen skulle han riskera tortyr/död då hans nya religion redan blivit känd i hemlandet.

Då ska vi komma ihåg att den här “inte fullt vuxna” mannen är tvåbarnsfar och gift. Och att han våldtog ett barn (13 år) både vaginalt och analt utan skydd med vetskap om att han hade sexuellt överförbar sjukdom. Ni förstår vilka skador han åsamkade flickan, de är livslånga. I de här fallen läker inga såren med tiden. Har flickan tur orkar hon lära sig leva med sitt trauma.

http://www.kristianstadsbladet.se/…/sjukt-att-en-20-arig-…/…

Hur flickan mår inuti bryr sig ingen om, inte ens vårt rättsväsenden. Allt tycks handla om att hitta vägar ut för att förmildra för våldtäktsmannen. Detta sker om och om. Det spelar ingen roll. Ingen vill lyssna på eller ta offren i försvar. De kan berätta om sin ångest, om mardrömmarna, om hur de tappat livslusten, om självmordsförsöken, om självskadorna, om isolationen, om hur de inte vågar gå ut. Ingen lyssnar.

Att lägga huvudet på sne och ta hänsyn förövaren sitter i väggarna. Dem som sagt att höga straff inte hejdar brottslingar, som istället menar att de ska ha vård, har krattat manegen för det här.

Varje förmildrande orsak som accepterats har legitimerat ökad brottslighet, så som våldtäkt. Såklart många av dessa får hybris och tänker det där var ju inte farligt, liksom dem som vill våldta men ännu inte gjort tänker att det kan det vara värt.

Artikel i Dagen (tyvärr låst)…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Gift tvåbarns-far våldtog 13-åring vaginalt och analt utan kondom. Slipper utvisning.

 1. Carl den 12

  Ska mardrömmen i landet Swea aldrig ta slut ???
  Det känns som om alla alternativ är som bortblåsta !
  Ska man åka och lägga in sig på psyket ?
  Flytta ifrån Swea ?
  Ska man ställa sig och skrika rätt ut på gator och torg: på riktigt, vad faaaaaan är det frågan om ???

  Men samtidigt känner man som människa, att man inte kan överge människor i landet som gud och dess politiker glömde.
  Tyvärr, så känner jag att det bara blir trögare och mer motigt att gå till gruvan och arbeta, då jag känner att mina skattepengar går till individer som förtjänar det minst.
  Hur kan ni folkvalda politiker se oss i ögonen och förvänta oss att lita på er, medans allt detta fasansfulla försegår ???
  Och det sorgliga är att dessa barn, unga, medel och äldre kvinnor röst försvinner pga vad denna sexuella tortyr dom utsatts för.
  Att ni politiker bara kan med att fortsätta att blunda för statestiken, säga att allt är som det ska istället för att erkänna att ni har misslyckats med den viktigaste uppdrag ni har=att för HELVETE se till att era urinvånare är trygga !!!
  Ni pratar om att ni blir utsatta för politikerförakt !
  Men, vänd på det istället.
  Ni utsätter Sweas urinvånare för tortyr utav värsta tänkbara sort, då ni prioriterar alla dessa sk pojkar och män ni tilllåter dag ut och dag in utföra rena och rama krigsföring i kvinnoförtryck.

  Calle som sänder all min kärlek❤ till er som blivit utsatta för dessa kriminella terrorister som är “män” som hatar kvinnor och inte förtjänar att gå lösa på gator och torg i Swea och övriga världen där dom “flytt” ifrån pga av att dom önskar utnyttja svensk välfärd, kvinnor och barn mm.
  Vi betalar skatt till värsta tänkbara mardrömmen i Sweas historia år 2019

  Svar
 2. Berra Fors

  Detta land har spårat ur totalt. En sån idiot har inget människovärde längre i mina ögon. Självklart ska han utvisas och fråntas sitt medborgarskap. Vad som händer med idioten är helt oväsentligt. Sverige måste bli stenhårt om landet ska räddas.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *