BOSTADSBRIST FÖR VISSA. Socialdemokraterna tjoar vidare som om allt är som vanligt

Nu öppnar dörrarna till universiteten och högskolorna i Sverige, men långt ifrån alla studenter kan öppna dörren till…

Slået op af SocialdemokraternaTirsdag den 3. september 2019

På sin FB-sida skriver de:

“Nu öppnar dörrarna till universiteten och högskolorna i Sverige, men långt ifrån alla studenter kan öppna dörren till sitt eget hem. Bostadsbristen skapar en otrygghet och en orättvisa för den vars föräldrars plånbok inte är tjock nog att betala för en lägenhet. Det finns bara en lösning – bygg mer och bygg mer jämlikt!”

Ska man skratta eller gråta? Socialdemokraterna är förvisso bra på att öppna dörrar, men det handlar inte om några dörrar som ger oss fler bostäder.

De verkar inte förstå vilken slags politik de själva driver. Deras politik tvingar kommuner att emot flyktingar, så till den milda grad att de kollapsar. Och om det av en händelse skulle finnas bostäder så går nyanlända ofta före kön.

Våra äldre då? De som frivilliga organisationer tar hand om? Gruppen fattiga och hemlösa pensionärer ökar i Sverige, allt medan Socialdemokraterna ropar ut “bygg mer” och “bygg jämlikt”. Varför ställer sig inte socialdemokrater frågan: Hur kommer det sig att de som byggt det här landet sover på parkbänkar?

Inom kort ska vi också ta emot fler eller har Socialdemokraterna glömt bort anhöriginvandringen? Det närmast året handlar det om 100 000 anhöriginvandrare och 70 000 asylsökande.

Självklart haglar kritiken men i sedvanlig ordning lyssnar de inte på den, utan skriver bara. “Vi är många som kämpar på runtom i landet! Men vi är alltid starkast när vi är många tillsammans. Så glöm inte att engagera er.”

Jisses. Håller dock med S här med en viss rättelse. Glöm inte att engagera men gör det för jösse namn inte i Socialdemokraterna!


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *