Att tala om volymer är fel svar på flyktingfrågan (?), säger DN.

| 6 september, 2019
Vilken del av Sverige lever DN i? Delar vi ens samma verklighet? Nej. I DN:s värld finns de designade sofforna, det dyra rödvinet, de dyra våningarna där de lever skyddade från alla våldsamheter, allt elände och all oro. DN är inget annat än posörer.
Människor avrättas på öppen gata. Stad efter stad sätts i skräck. Samtidigt, rullar regeringen ut röda mattan för Irans utrikesminister men kan inte under några omständigheter sätta sig ner och prata med alla partier i Sveriges riksdag om hur vi ska få stopp på avrättningar, det vill säga gängkriminaliteten.
DN börjar ändå kampanja för “öppna er hjärtan”. Det är fel att prata om volymer. Det är tråkigt att M och KD inte håller fast vid den “optimistiska” läs öppna-era-hjärtan, samhälls- och människosyn som präglade alliansen. DN vill att partierna ska återgå till att driva svensk politik utifrån övertygelsen om att det inte är invandringen som är problemet utan allt det som hindrar den som vill invandra till Sverige att förverkliga sina möjligheter som människa.https://twitter.com/carolindahlman/status/1169582938184400896s=12&fbclid=IwAR1LTKEI7j2JHpbuYeJPlA66gTaJkyDnNjbZB84_PbkAhofsglcKNMHcrjQ
Sanningen är inte DN intresserad av. Vari ligger självförverkligandet i att majoriteten av ensamkommande i Kristianstad är hemlösa? Det har blivit så illa att skolorna i staden bistår med frukost. Är det verkligen skolans uppdrag?http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/unga-hemlosa-lever-dolt-i-kristianstad-skolor-forsoker-stotta-upp-med-frukost-pa-morgonen/
När ska DN börja rikta blicken inåt i landet och se andra behövande. Behövande som bidragit med skattepengar men som kastats ut på gatan allt medan svensk politik och DN kampanjar för en optimistisk människosyn, dock bara för invandrare. För DN är skattebetalarna uppenbarligen inget annat än slavar. Deras skattepengar missbrukas så till den milda grad att de nu tvingas inse att den välfärd de byggt upp inte räcker till.
DN och Annie Lööf har tillsammans med många andra skapat stora problem för den svenska medborgaren. Vi kan med rätta säga att Lööfs gymnasieamnesti levererat och mer därtill. Hennes och DN:s ”godhetsposerande” har skapat ett sådant elände att det kommer ta generationer att rätta till. Men det bekymrar dessa godhetsposörer.
Det är väldigt många människor som redan fått en möjlighet att förverkliga sig själva. Som Merit Wager skriver: Nog har ”man” känt till allt detta. Nog har ”man” mycket väl kunnat räkna ut hur mycket Sverige skulle komma att skilja sig inte bara från resten av Norden utan också från resten av EU genom sin otroligt ansvarslösa migrationspolitik och -hantering. Ingen normalbegåvad människa kan påstå att han/hon inte har kunnat räkna ut hur det skulle komma att se ut i Sverige på grund av den, och vi är dessutom ganska många som påpekat det och varnat för framtiden i många år, redan långt före 2015.”
DN får helt enkelt börja tala om hur deras önskan ska gå till. Det duger inte att ha en vision som ständigt ska drabba skattebetalarna. Lika lite duger det att DN strösslar kärleksargument för att anspela på läsarnas känslor. Ingen kan leva på kärlek.

Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •