Kriget i Sverige 

| 6 september, 2019

Håller med Sara Skyttedal när hon skriver.”Märklig metadebatt kring att @jimmieakesson kallat skjutningarna för ”krig”.  Kriminalkommissarie Gunnar Appelgren, en av Sveriges mest erfarna gängexperter, karakteriserade skjutningarna som ”någon form av krigstillstånd” redan förra året.” https://twitter.com/skyttedal/status/1169863236218286080s=12&fbclid=IwAR0wSmlgTkSWy7oECDYp4KPmqIxyzTLtbFtwcBN9gbwNjUxy7-c7_hUOUj4

Sverige är i krig, och politikerna bär ansvaret. I det läget vi befinner oss i nu borda alla oavsett politiskt tillhörighet, stå enade mot den grova kriminaliteten. Men icke då. För Stefan Löfven och hans regering är det viktigare att markera mot SD. 

Tuffare tag behövs. Anlagda bilbränder, våldtäkter, sprängningar, hedersvåld, gängmord och terrordådet på Drottninggatan visar att de traditonella förklaringarna och åtgärderna inte FUNGERAR. Det här handlar inte om några vilseledda och frustrerade ynglar. Den grova kriminaliteten har byggt ett samhälle i samhället där de rekryterar dem som inte uppskattar det svenska samhället.

Det har ingenting med politik eller ideologi att göra. Det handlar om det egna moraliska passet och om hur man ser på andra människor. 

Jag blir så trött. Det är politikernas förbannade plikt och skyldighet att se till att våra lagar står i paritet med utvecklingen i samhället. 

Det får vara slut på gullandet. Alla som kan borde ta sitt ansvar och skriva om sanning och verklighet. Detta förfalskande och ljugande är lika farligt som den grova kriminaliteten.

Under tiden som godhetsapostlarna inom media och inom politiken hellre ägnar sig åt förneka utvecklingen kan den grova kriminaliteten fortsätta växa. Dessa mördare i gängen har mer rättigheter än skyldigheter. De har väl för tusan genom sina egna val, valt att ställa sig utanför samhället. Och har man mördat någon borde man också ha förverkat rätten att leva i samhället. De ska bakom lås och bom. De har faktiskt inget att gnälla över.

Detta är en helt ny situation för oss, att leva i en slags krigszon. Skoningslösa människor, ”Utmaningarna” är handgranater som kastas, rena avrättningar på offentliga platser, misshandel, rån och sprängningar. Medborgarna hålls bokstavligen som gisslan . 

Det avlånga landet med röda stugor och dalahästar finns inte mer. Det jag fruktar allra mest är våra politikers senfärdighet. Den berättar något för oss, nämligen att de inte vet vad de ska göra. De har provat allt utom hårdare tag: ömma med gärningsmännen, bjuda på korvgrillning, fritidsgårdar, samtal, jourtelefoner. SD har svaren men kommer någon lyssna? 

Bortförklaringarna är många, men den mest återkommande handlar om att bara för att vi upplever otrygghet betyder inte det att vi är otrygga. Vi lever i ett av världens tryggaste länder och vi har aldrig haft det så tryggt som nu. 

Det är kritikernas mörka bild av Sverige som är det stora hotet. Det är deras berättelser som gör medborgaren vaksam mot hot. Det är på grund av deras beskrivningar människor väljer att ta omvägar för att undkomma våldet. 

Läget är jävligt allvarligt, det finns knappats något område Socialdemokraterna misslyckats så kapitalt med som vår trygghet.

Runt om i landet drabbar våldet. Gängkriminella tar över hela bostadsområden. Rånar- och stöldligor som härjar fritt, våldtäktsmän i grupp. När fan ska det ta slut?


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Kriget i Sverige 

 1. Carl den 12

  Vi pratar inte rådjurs- och älg-jakt här, för köttets skull !!!
  Det är människor man skjuter på och detta är krigsföring och däribland kan du även räkna in alla våldtäkter ???

  Calle som undrar om du Sara vill signalera något med färgvalet på din klänning ?
  Vill egentligen inte kommentera en kvinnas klädsel, men det är mer färgen jag misstänker att du valt med omsorg, för dagen till ära då fotograferingen utav din bild gjordes.

Kommentarer är stängda.