Stefan Löfven, är det här droppen för dig? Känd advokat skjuten i bröstet på Kungsholmen i Stockholm

| 6 september, 2019

PK-eliten med DN i släptåg, är det här gränsen för er? När en ung kvinna avrättades på öppen gata i Malmö var det oacceptabelt men inte mer. Man undrar ju var er gräns går och hur mycket mer som måste hända innan ni förstår att markera mot SD och skriva om en optimistisk människosyn inte hör till saken.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

15 tankar på “Stefan Löfven, är det här droppen för dig? Känd advokat skjuten i bröstet på Kungsholmen i Stockholm

 1. Carl den 12

  Tvi, fy faaaaan vilket satans kloak vi lever i?.
  På riktigt, vakna nu ALLA sjusovare till sjuklöver !!!

  Calle som anser att ingen längre går säker på gator och torg.
  Tog mig igenom GBG centrala delar kvällstid i går och det var ingen mysig upplevelse utav kriminella jag behövde ta mig förbi, för att komma till gruvan där jag arbetar.
  Väck mig när det här är över………………………………………..

  1. Michael Falk

   Nu är det ju hans ex fru rn svensk kvinna som som sitter anhållen. Så vad det har med löfven att göra förstår jag inte. Blir väldigt svårt att relatera detta till invandrare. Finns många idioter i vårat samhälle, flest är svenskar.
   Urbota dumt inlägg överhuvudtaget

   1. Daniel

    Snälla stefan löfven det är du och ditt parti som förstör vårat fina land så som samhället ser ut fy för er snälla Stefan kasta in din handduk och låt SD ta makten då får du se resultat

   2. Benny

    Men det var väl inte hon som sköt!? Det är väl den personen som verkligen har gott över gränsen!!

 2. Ian

  Så, nu är det ju faktiskt så att advokat rollen inte spelar någon roll i det här om du läser mer än huvudrubriken på DN/Afton
  Fattar du hur många som blir skjutna varje dag som media inte skriver om? Bara för att detta är en känd svensk medelålders man som jobbar för rättsväsendet så ska du & alla andra lägga näsan i blöt.

 3. Ulf

  Hur många är det då som blir skjutna dagligen i det tysta utan att någon rapporterar det ?? Om man får plats bland ”alla andra” att blöta en till näsa……Vi som för åratal sedan slutat läsa Dn och Aftonbladet missar isf ingenting ?

 4. Jan

  Är det inte dags att öppna ögonen snart Stefan?
  Och inse sanningen.

 5. Mats johansson

  Ja fy faen ut med röven och hans pack han Moooooorrrrgggaaan han är ju hellt tom i huvet stå upp Svenkafolket avsätt denna regering NU

 6. Berra Fors

  Att det skulle bli så här i Sverige kunde man se för många år sedan men blundar man och skiter i Sverige och Svenskarna blir det så här. Hela regeringen ska avgå med omedelbar verkan. Hur kan små partier som knappt kom över spärren få sån stor makt. Ingen i Rosenbad verkar inte ha någon verklighetsuppfattning. Känner mig kränkt av Löve”n och hans dårar till kompisar. Man jobbar och sliter, betalar skatt och sköter sig. Sen ser man pengarna slösas på massa jävla parasiter. FY FAN. Detta vansinne måste få ett slut Nu.

 7. David Lundqvist

  VAD har Stefan Löfven med detta att göra? Döp om sajten till projektknäppgöken. com.

 8. Peter

  Sverige har tappat sitt identitet sedan länge.lyft ribban till 7-8% på så sätt försvinner inkompetenta politiker .Var är det så många små partier och bråkar 4-5 månader (efter valet)vem ska ha makten???!!

 9. Carl den 12

  “Projekt knäppgöken” va riktigt roligt inlägg, om man kan skratta åt eländet du står upp och försvarar.
  Men jag måste medge att det har ett visst underhållningsvärde och att du har humor i gökboet Swea i behåll.
  Starta gärna upp “projektstoppahuvudetisanden” och till dig som dillar om vad Stefan har att göra med skjutningarna, är det något parti och minister, givetvis med andra partier som kan driva igenom en lagförändring, så bör väl Stefan och sossarna i alla fall vara rätt män och kvinnor för att sätta den bollen i rullning.
  Inte är det vi här på PK=”projekt knäppgöken”, utan vi kan bara leda hästen till vattnet, men kan inte tvinga hästen att dricka.
  Det är ju riksdagens arbete att påverka landet i rätt riktning och inte fel riktning och att försvara denna flathet riksdagen visar, gör mig orolig som svensk och hur svenskarna egentligen mår psykiskt, fysiskt och dessa sunda förnuft lyser med sin frånvaro…………………
  Och du som kacklade om vem som sköt och vem som blev skjuten, PS har lagt ut en massa artiklar och inlägg om tidigare skjutningar och även när ursvenskar gör brott.
  Bara att läsa på och återkomma, när ni läst på i historiken i tidigare inlägg “projekt knäppgöken”

  Calle som hellre är en knäpp gök, än en struts som stoppar huvudet i sanden, då gökar är lite finare fåglar än dessa strutsar.
  PS Ni påminner mig om strutsen, som bet mig som barn när jag matade denna med strutsmat jag köpt i djurparken.
  Så hade aldrig en riktig knäpp gök gjort, så lite stolt och mallig är jag över det❤

 10. Carl den 12

  Visst går det bra för Sverige nu år 2019 ???

  Calle som undrar om det verkligen finns någon medborgare eller varför inte motborgare, som fortfarande anser att “Sverige har aldrig varit tryggare” ??? !!!

Kommentarer är stängda.