Carolin Dahlman: Det behövs rejäla förändringar för att hantera effekterna av icke-fungerande integration.

| 7 september, 2019

Jim Frölander, integrationsansvarig i Filipstad, är ute på turné för att uppvigla kommuner mot staten, som han önskar ska ta större ansvar för kostnader som följt efter migrationen (Uppdrag Granskning 28/8).

Men hans vädjan till staten är kortsiktig. Det handlar ju om skattebetalarnas pengar oavsett om de kommer från stat eller kommun, och nu behövs det snarare sättas högre press på de nyanlända. Samhället måste börja ställa krav och sluta dela ut rättigheter utan motprestation; en sådan övergenerös attityd kommer bara att göra oss alla fattigare.”

Carolin Dahlman

Läs ledaren här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS