GÄSTINLÄGG. Carina Sundin, en av PS medlemmar skriver klokt om dagens Sverige 

| 7 september, 2019

Carina skriver: “Det finns inte längre någon mening med att rösta för röstar man “fel” så ska den rösten inte räknas. Det finns inte längre någon mening med att betala skatt för om du är i behov av skyddsnätet så finns det inte längre. Det finns inte längre någon mening med att hålla sig på rätt sida om lagen för brottsanmälningarna läggs ofta ner och du kommer undan helt eller väldigt lindrigt.” 

“Samhällskontraktet är brutit! Djungelns lag är här. Anarkin är redan utbredd i förorterna och det kommer att sprida sig. Politikerna har låst sig vid SD och ser inte de verkliga problemen. Ska verkligen de “folkvalda” vara så paralyserade av ett partis framgång att man glömmer bort att göra det jobb man är tillsatt för att göra? Vad Stefan Löfven och de andra missar är att de människor som de kallar för rasister och kämpar för att utestänga är deras egna fd väljarbas. Tack Löfven och kompani för att ni ignorerat alla oss som försöker göra våra röster hörda. Vi, det icke sovande folket, de icke naiva som valt att göra det vi kan genom att använda vår demokratiskt tilldelade röst på det sätt som vi finner lämpligast blir dragna i smutsen och nästintill omyndigförklarade. 

Sverige är inte Sverige pga sin landmassa utan pga av befolkningen. Om befolkningen hastigt förändras som den gjort så blir Sverige något helt annat än det land vi en gång hade. Kultur, religion, bakgrund, uppväxt, allt spelar in. Sverige har gått sönder dels pga den kulturkrock som uppstått dels pga de ekonomiska problem som uppstår när utgifterna blir större än inkomsterna, välfärden försvinner.”

“Varför ska vissa ha rätten att vara rädda men inte andra? Varför är rädsla för SD okej men rädsla för islamisering inte okej? Varför ska vi tystas som känner rädsla för hur samhällsutvecklingen går bakåt mot medeltiden? Vad är det som är så fel med att vilja ha demokrati, fred, frihet, trygghet, rättvisa, jämställdhet kvar i detta landet? Politikerna har gett bort vårt land till missanpassade individer med medeltida åsikter med stort våldskapital som gillar förtryck och hatar kvinnor. Att känna en ständigt gnagande oro för vad som komma skall har blivit vardag och det gör mig arg, ledsen och frustrerad.” 

“Jag ställer mig frågan, vad är politikernas egentliga agenda?”

Carina Sundin


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

1 En tanke på “GÄSTINLÄGG. Carina Sundin, en av PS medlemmar skriver klokt om dagens Sverige 

 1. Carl den 12

  Carina?
  Den frågan gäckar många som ser igenom det politiska spelet.
  Men skriver man något om det här, så blir det ett himla kackel och liv i hönsgården Swea och jag tror tyvärr att det måste gå ännu mer åt HELVETE, innan svenskarna vaknar.
  Folk är inte redo för sanningen och när den blir synlig för alla, så är det försent.
  Skulle kunna skriva massor om ämnet, men jag avvaktar i denna stund och lämnar över till någon annan, som antar utmaningen att väcka folk som är i dvala………………

Kommentarer är stängda.