ISLAM I SVERIGE – SHARIA. Alla kulturyttringar är inte av godo

| 7 september, 2019

Vi gör alla en otjänst om vi blundar för antisemitism, kvinnoförakt och jihadism som florerar i en del förorter, menar Mats Tunehag. (Bilden från förortsområdet Hallunda, Stockholm, som finns med på polisens lista över särskilt utsatta områden.) Foto: Claudio Bresciani/TT

“Alla har med sig smaker, åsikter och vanor från barndomshemmet och uppväxttiden. Inget konstigt eller fel med det. Det har alla, vare sig man kommer från Iran, Somalia, Norge, Guatemala eller Estland. Vi tar med oss matvanor, åsikter, kultur och kvinnosyn när vi reser eller flyttar till annat land. Ingen genomgår en förändring vid en passkontroll. Så är det.”

Läs i Världen Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: