Man kan inte förlora någonting man aldrig haft. Vänsterpartiet har aldrig haft någon heder.

| 7 september, 2019

Håller dock med Maria Rashidi, Vänsterpartiet borde hitta på lite mera trovärdiga anklagelser mot Amineh Kakabaveh.

”Men idag gäller att krama kulturer och religioner under mångkulturalismens heliga flagga, även när det resulterar i enklaver för könssegregationskulturer. Vi som flydde för livet från könsapartheidsdiktaturer tvingas konstatera att samma ideologier som i våra hemländer hotade och fängslade oss och avrättade våra systrar och bröder har fått etablera sig också här i Sverige. Allt detta med hjälp av statsbidrag bland annat från ”världens första feministiska regering, fortsätter Rashidi.

Dagens Samhälle…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

1 En tanke på “Man kan inte förlora någonting man aldrig haft. Vänsterpartiet har aldrig haft någon heder.

 1. Carl den 12

  Sicken dubbelvänster, som värnar om allt annat än kvinnor och hbtq-personer.
  Det finns kvinnor och hbtq-personer över hela jordklotet som hade behövt Sverige som fristad.
  Men istället har vi tagit in ett överskott på män, som gör allt annat än att värdera kvinnor och hbtq-personer.
  Många utav dom länder männen kommer ifrån är underutvecklade länder, där endast mannen har hög status och bestämmer över kvinnan.
  Man kan lätt se att vi i Sverige som kunde flagga för ett mer jämlikt samhälle för män och kvinnor på 70, 80 och 90-talet har backat rejält på 2000-talet.
  Jag följde efterlyst och klarade inte längre av, att se vad dessa män gjorde mot kvinnor.
  På exempelvis 90-talet upplevde jag att det var mer svenskar som fick utrymme på bästa sändningstid.
  Men, att på 2000-talet ändrades singlamenten och gruppvåldtäkter.
  Kanske är jag ensam i landet Swea om denna reflektion.
  Anser att varje land först och främst bör skydda sin befolkning ifrån sina egna våldsverkare, då det kostar att hålla borta farliga människor ifrån gator och torg.
  Där anser i alla fall jag att varje medborgare som är kriminell, ska sitta i fängelse i sitt eget land, där dom är födda och uppväxta.
  Vi har ju bostadsbrist i våra fängelser och det kan vara även en ekonomisk fördel att upphäva det svenska medborgarskapet, då vi inte kan ha smockfulla fängelser.
  Vi har en extrem flathet i Sverige ang att underskatta både svenskfödda och icke svenskfödda män, då återfallsbrottsligheten är hög, när det gäller sexuella och tortyrliknande brott.
  I vissa länder är det dödsstraff och i vissa länder tas inte dessa brott på allvar alls.
  Detta ger helt fel signaler om vi förminskar övergrepp och sexuella brott och det i sin tur, skapar bara en extra ond cirkel av ännu fler övergrepp och fler kvinnor kommer till skada både fysiskt, psykiskt som leder till bla självmord, då det finns folk i Sverige som inte tar detta på allvar och som inte förstår innebörden för vilka konsekvenser det kan ha för dessa kvinnor.

  Calle som är något utav en romantiker och respekterar och värderar kvinnan högt för hennes intellekt, skönhet och livsbringande sköte, som ingen utan hon själv styr sin sexualitet och rätten till att säga nej och ingen har rätt att tvinga henne mot sin egen vilja, till något hon inte vill.
  Är ni därute med på den eller ska vi leva i ett land där kvinnor bör hålla sig inne, pga det ökade våldet mot kvinnor som pågår i ett land, som enligt våra politiker aldrig varit så tryggat år 2019 ???

Kommentarer är stängda.