Schulman får precis vad han förtjänar


Alex Schulman provocerades av dem som sörjde branden av Notre-Dame i Sverige. Det var därför han skämtade om branden, enligt honom själv.

Ja det var hårresande, och fullkomligt vidrigt. Om Schulman låter sig provoceras av att människor stöttade och sörjde något som kom att bli en landssorg i Frankrike, är det nog dags för honom att avsluta sina konton på sociala medier.

Naturligtvis ska han Schulman slå tillbaka på folket “därnere”, dem han avskyr och ser ner på. Han tror att han är en slags elit, som har mandat att tillrättavisa folket. Han förfasas över att han “fick allt riktats mot sig”. Och för att riktigt få till det hittar han på att Nyheter Idag, som skrev om Schulman, samlade högerextrema krafter. Så tröttsamt. Tror han verkligen att det bara är högerextrema som avskyr det han skriver eller som läser Nyheter Idag?

Schulman är duktigt på att förolämpa människor. Han är lika duktig på att känna sig kränkt. Han förfasas över det polariserade debattklimatet. Det är vad en sådan som Schulman vill kalla det. Det kan till en viss del stämma, men vad det faktiskt handlar om är motståndet mot en sådan som Schulman som inget annat gör än provocerar och förfular debatten.

Det måste vara jobbigt för Schulman att människor i allt större utsträckning säger vad de tycker. Sculman möter motstånd och det uppskattar han inte. Det känns inte bra för Schulman.

Och det är därför han gnäller för SVT Nyheter. Det är så obehagligt att upptäcka att han inte är särskilt uppskattad i Sverige. Det är framför allt obehagligt att upptäcka att allt fler kritiserar Schulman.

Det märks att Schulman, ja hela vänsterliberalismen och åsiktskorridoren är på väg att förlora. Det är uppenbart för vem som helst. Det går nämligen inte att hur länge som helst kasta ur sig en massa strunt, eller ljuga hur mycket som helst. Det är rent av omöjligt. Om inte annat så kommer de till slut få svar på tal.

Schulman, de vänsterblivna och åsiktskorridoren får allt börja vänja sig vid att folk fått fullständigt nog. Många blir allt modigare samtidigt som de blir argare. Ursinne rent av. De har fått nog av tillrättavisningarna, cynismen, lögnerna, åsiktsförtrycket.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

6 tankar på “Schulman får precis vad han förtjänar

 1. Carl den 12

  En mobbare på hans höga och låga nivå är proffs rent psykologiskt, på att lägga över fokus med 100% projisering = den vita privilegierade mannens maktutövande att hålla sin omgivning i skräck för hans passiva ilska…………….

  Calle som hälsar att det finns inga män som Alex typ, som får mig att få mer ångest och känna skam som man.
  Men, så har vi män som Björn Ranelid👑, det är en sjuhelvetes riktigt intelligent man med moder Sweas största❤=ingen kan konkurrera ut honom, som är en riktig ledare🏆och kung👑utav vår tid👍
  Det är bara att fråga Margareta, hon vet👸

  Svar
 2. Roger T

  Din “artikel” här ovan innehåller väl just det du kritiserar Schulman för? Polariserande, lättkränkt och en massa allmänt tyckande. Det enda jag läser ut av det här är att du inte gillar Alex Schulman och att du gläder dig åt att han kritiseras. OK, so what?

  Svar
  1. John Solberg

   Artikeln är rätt tydlig i sina synpunkter på Alex Schulman, så jag förstår inte hur du kan få det till allmänt tyckande Personligen tycker jag att Alex Schulman är en överspänd fjant, och rätt så frånstötande när han öser förakt för dom som sörjer branden i Notre dam. Så jag tycker att skribenten sågar honom jäms med fotknölarna med en viss rätt. Jag tycker inte att det är att vara kränkt. Resonerar man som du kan man ju inte uttrycka någon uppfattning eller något som helst.

   Svar
 3. Carl den 12

  Okej, men vad tycker du om björn Ranelid ?
  Det är jag mer nyfiken på………………………….

  Calle som anser att herr Schulman har i många år gått över gränsen och i bräschen för offentlig mobbning.
  Det är ingen hemlighet att han har kritiserat och hånat folk.
  Och jag är mäkta förvånad att han inte blivit fälld för ärekränkning, men sådana som Alex flyter ju över och är lite bättre än andra.
  Men det är fint att du står upp för en mobbare och precis som med Alex, så undrar jag vem du var Roger under din skoltid ?
  Var du den som blev mobbad eller själv mobbade ?

  Svar
 4. Carl den 12

  Johan👑
  Så gott att se och höra att du som jag, inte går i försvar med en av Sveriges största mobbare, som tyvärr har en enorm makt i media + att han har egna barn dessutom.
  Gud hjälpe……………………
  Fråga Samir, Chris & Björn, om hur dom ser på en människas elaka ord i offentligheten ?

  Calle som hänvisar till att googla på Schulman och hans släkt och återkom gärna med inlägg Roger och Ingrid👍.
  PS Googla också på vad denna Alex tagit upp för annat dumt och elakt prat om kändisar=tycker att den svenska avundsjukan tittar fram rätt bra.
  Att Alex fortfarande kan göra sig en karriär efter att han jämförde Ranelid👑 med Trump, är inte en slump.
  Han har folk som håller han bakom ryggen och jag håller alltid Björn och Margareta och PS bakom ryggen❤.
  Är så stolt och glad över att vi inte bara har sådana som försvarar detta gift, som sprids ut som dynga i detta land.
  Som antagligen tror på riktigt att vuxenmobbning, som en religion och har hög status och underhållningsvärde.
  Min psykologiska teori är, att ni står än i dag och försvarar den mobbning ni själva utövade som barn och uppenbarligen fortfarande gör…………………………………….
  Gör om och gör rätt och hör av er till dom ni tryckt ner, så ni kan gå vidare och utvecklas som bättre människor och kanske bättre föräldrar❤
  Om ni har barn som möter en Alex därute, så lider jag med era ev barn, då dom inte kan ha turen att ha så vidare kärleksfulla föräldrar som stöttar dessa barn💔

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *