WE WILL NEVER FORGET. 11 SEPTEMBER 2001 – VAD HAR VI LÄRT?

| 11 september, 2019

New York hedrar minnet av tvillingtornen som attackerades 11 september 2001 med nära 3.000 döda som följd.

“Det är nu 18 år sedan nära 3.000 personer i New York fick sätta livet till i den hittills största islamistiska attacken mot västvärlden. Kampen mot terrorismen har förändrats och oenigheten om hur den ska föras har vuxit.

Passagerarplan användes som missiler in i vart och ett av de båda tvillingtornen på Manhattan i New York. Ett tredje kapat flygplan flögs in i försvarshögkvarteret Pentagon. Det fjärde planet på väg mot Vita huset eller kongressbyggnaden hindrades att nå målet när passagerarna anföll kaparna. I tumultet störtade planet på en åker.”

SAMTIDEN…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “WE WILL NEVER FORGET. 11 SEPTEMBER 2001 – VAD HAR VI LÄRT?

 1. Carl den 12

  Ingenting, folk har tyvärr glömt det och betraktar händelsen som en engångsföreteelse, då nästan 3000 människor avrättades på det mest vidriga och brutala sätt och plågades i timmar, innan dom fick sin sista vila.
  Och så många människor, som fick både fysiska och psykiska men för livet.
  Och det går aldrig att räkna alla anhöriga till dessa som föll offer denna extremism.
  Sverige lärde sig absolut ingenting, då vi blev ombedda att öppna våra hjärtan för dessa terrorceller, som välkomnas och vi förväntas gå till arbetet och försörja dessa.
  Och vi får inte yttra oss om vårat obehag inför sharialagar och absolut inte ifrågasätta, för då är vi körda i mångas ögon och tappar eran respekt helt och hållet.
  Och dessa rödgröna, kallar sig kvinnovänliga, samtidigt som kvinnor och barn går allt mer osäkra ute på gator och torg, utan även män som drar sig för att gå ut själva.
  Det har blivit en kamp om vem som har rätt och vem som har fel och medans prestigens kamp försigår, så växer sig bara dessa kriminella och terrorceller, sig bara starkare och det är det resultatet vi ser i dag.
  Allt som händer är att dessa grupper bara växer sig ännu starkare.
  Och i mina mörkaste stunder, så undrar jag om ni som vill ha dessa kvar ute på gator och torg och kämpar för att dom ska få stanna kvar, pga att ni rödgröna hävdar att dom har ett värde.
  Som har tagit all värde och tilltro ifrån andra människor.
  Man, skulle ju kunna tro att det finns en pakt i mötet mellan dessa 2 grupperingar av extremister ???

  Calle som inget annat kan tro, då ni är mycket dåliga på att motivera varför ni väljer att stå på fel sida lagen och ni visar ingen som helst respekt mot föräldrar som har döttrar som har fått sina liv helt förstörda pga av denna vidriga kvinnosyn, dessa män visar som hatar kvinnor.
  Ingenting går ihop, utan allting går bara av och trasas sönder mer i relationer mellan människor och folk drar sig undan, folk dom normalt tycker om, men deras åsikter är ju ett sådant hot.
  Att ni ska ha det så himla svårt att se, att vi som skriver här vill bara att Swea ska påminna om folkhemmet i 2019 tappning och att sunda och förnuftiga, värderingar inte glöms bort.
  Där våra förfäder banade vägen, vägen som nu knappt går att gå på, utan att vara rädda.
  Är det för mycket begärt ?
  Eller har ni blivit så härdade att ni normaliserar läget i Sverige och att det är bara ett stort fel på oss, som inte kan acceptera verkligheten som är i Sverige, landet som det finns dom som fortfarande hävdar; “Har aldrig varit tryggare och jämlikare land” ???

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *