Vi behöver en ny statsminister -NU!

Sverige har aldrig tidigare haft en statsminister som Stefan Löfven, en statsminister som vägrar se verkligheten eller enas med övriga partier om en gemensam bild över de problem vi har i Sverige.

Vet ens Stefan Löfven om att han är statsminister? Åtskilliga svenskar torde är vi det här laget vara trötta på Löfvens ständiga konstigheter. Löfven vill lösa våldtäkterna med förbättrade turordningsregler i arbetslivet. Han ser rika knarkande ungdomar som det stora problemet i kampen mot gängkriminellas framfart. Han tillsätter utredare, efter utredare, han famlar och fumlar hjälplöst i de avgörande frågorna för Sveriges framtid.

Det stora problemet är trots allt inte gängkriminaliteten, hur allvarligt det än är, utan det är Stefan Löfven. Han vet inte vad han gör och säger. Aldrig någonsin har en statsminster så hårdnackat vägrat se verkligheten. Skolan är tryggare än vi tror, och den ska bli den “klarast lysande stjärnan i välfärden”. I vilken värld lever Löfven? I svenska skolor idag möts elever av information om hur de ska agera vid en eventuell skjutning. Möjligheterna för att bli den klarast lysande stjärnan i välfärden är närmast obefintliga. Och det är bara pinsamt att Löfven bagatelliserar narkotikafrågan till att handla om ”Danderyd”. Kopplingen mellan knark, vapen, och gängens dödliga våld är ett mycket större problem än så.

Ett lika stort problem är att Sverige bombas som om vi vore i krig. 124 bomber har exploderat i Sverige hittills i år. 124 bomber på 257 dagar. En bomb varannan dag. Oavsett vad som ligger bakom, för det får vi aldrig veta, är det exceptionellt och torde sakna motstycke i världen. Sett till att Sverige inte befunnit sig i krig de senaste 200+ åren är situationen oerhört allvarlig. Jämför vi med Kabul, Afghanistan, där landet befinner sig i inbördeskrig har hittills 7 bomber exploderat. Hur många bomber behöver brisera innan statsministern inser att Sverige är satt under belägring? I alla länder i världen där det bombas är länderna satta i vad som kallas undantagstillstånd.

Undantagstillstånd är temporära rättsliga tillstånd när statsmakten tillfälligtvis ger sig själv utökade befogenheter för att ta kontroll över svåra eller farliga inhemska nödlägen, i synnerhet när dessa befogenheter inskränker människors friheter. Det är precis vad det handlar om, det är där vi är nu. Vi befinner oss i ett läge där Sverige är belägrat. Och regeringen GÖR INGENTING. Statsministern har inte ens förstånd nog att försöka lösa problemen. Har han ens förstånd? Ja, man måste få undra.

Stefan Löfven ska också bekämpa segregationen. Återigen, vilken värld lever Löfven i? Sverige är inte ett land längre, det uppslitet i olika parallella samhällen med egna lagar och regler. Löfvens sätt att bekämpa allt det han säger sig vilja bekämpa är att säga: “det är oacceptabelt”.

Vad betyder det egentligen när Stefan Löfven säger att ett samhällsproblem är “fullständigt oacceptabelt”? Allt är ju hela tiden fullständigt oacceptabelt. Regeringen ska prioritera sexuella trakasserier, för “det är fullständigt bedrövligt och oacceptabelt.” Löfven ska få stopp på stenkastningarna för att det är “fullständigt oacceptabelt”. Gängkriminaliteten ska motas bort för den är “oacceptabel.”  Avrättning i Malmö var ”en ofattbar grym handling”. Andra oacceptabla saker är tiggeri, sprängdåd mot poliser, bilbränder och våldtäktsanmälningar som läggs på hög.

Vad tusan är Stefan Löfven för en statsminister? Sverige befinner sig i krig, om än ett lågskaligt krig, ett krig mellan rivaliserande gäng av kriminella.  I vissa städer och stadsdelar i Sverige pågår ett regelrätt krig. Män – och nu även kvinnor – avrättas inför öppen ridå mitt bland folk på stan. Här måste man då ställa sig frågan om Stefan Löfven rent av är ointelligent? Har någon koll på hans formella meriter? Har han högre meriter än grundskolan? Vad vi erfarit är att i stort sett är hans främsta merit en avbruten svetsarkurs. Oavsett vilket så är det farligt för ett land med en sådan statsminister.

Det råder som sagt krig i Sverige. Det kriget måste bekämpas med de metoder som ett krig kräver. Vi är inte politiker. Nu är det upp till våra politiker att inse vad för slags statsminster Stefan Löfven. Det kan verkligen vara vår uppgift att om och om igen förklara detta. 

Antingen förstår inte Löfven djupet i de problem som Sverige står inför eller så har han gått i opposition mot både sig själv och verkligheten, samtidigt. För att ha en statsminister som ser allt som oacceptabelt, så är detta i allra högsta grad oacceptabelt.

The usual suspects: Madeleine J Lilja Rönnquist och Jan Ove Malmgren

Länkar: Här behövs inga länkar. Vi behöver en statsminister. NU!


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 tankar på “Vi behöver en ny statsminister -NU!

 1. Carl den 12

  Vi behöver en frivillig intelligent människa, som är insatt i samhällskunskap och har ett stort❤för🇸🇪att anta utmaningen !!!
  Någon som känner sig manad där ute att anta utmaningen ???

  Calle kan inte se någon som kan misslyckas mer med uppgiften att sätta skräck i folk, på alla olika tänkbara sätt än svetsaren som inte besitter någon som helst förmåga att svetsa och foga ihop moder Swea.
  Känn ingen press, vi är bara lättade och glada att mister ministers skräckvälde kommer till ända någon jäkla förbannade gång, så vi kan återgå till våra liv och ha det gott och se fram emot och välkomna ett nytt folkhem år 2019 och framåt🇸🇪
  Kom igen nu Björn och fråga din Margareta, om vi får låna din briljanta hjärna och hjärta att göra en egen räddaSverige kommission=Ranelids kärlek till moder Swea 🇸🇪

 2. Georg Andersson

  Det är mycket han inte lyckas med på grund av snåla jåpar och plånboksväljar på den blåa kanten.

 3. Carl den 12

  För mig är det typ samma gubbröra och sossarna har haft så lång tid på sig, innan öppna era hjärtan-mannen absolut inte gjorde saken bättre.
  Oacceptabelt och oacceptabelt hit och dit-mannen har inte som agenda att lösa situationen, precis som Reinfeldt inte heller hade.
  Deras motto är att lyssna, prata och på så vis komma runt problemet, istället för att lösa oredan bägge riktigt

  Calle som tror på någonting helt nytt och bra bör komma ur det här om bara Löfven vill Sverige väl och kliver ur sin roll som passiv ledare som bräker ur dig en massa tomma ord med inslag utav svikna löften.

 4. Gunilla karlsson

  Ta bort Stefan Löfven han är säkert psykiskt sjuk det ser man pa hans handling!

Kommentarer är stängda.