Vinsten som uteblev och lögnen som sprack

Av | september 16, 2019

DN är en tidning som gjort allt de kan för att få invandringen till att vara något odelat positiv. De har ljugit, hotat, drevat och spridit rena lögner. De har helt enkelt gjort det landets statsminster gjort, och ännu gör. I så måtto kan man säga att DN har varit Socialdemokraternas sidekick.

DN skrev en artikel om en rapport som Sandvikens kommun hade beställt. Där det konstaterade man att Sandviken tjänade över 500 miljoner kronor årligen på utlandsfödda. Bland annat sa man att genomsnitt innebär det per person och år drygt 145.000 kronor till samhället. 

Det var siffror som fick de “goda” att hoppa jämnfota av glädje. Jippii!. Det gav dem också rätt aminitution för att ge sig på kritiker.

Idag vill ingen kännas vid den rapporten. Det var en fantasi som målades upp. Det handlade om rena lögner. Idag är prognoserna för Sandviken dystra. Budgetunderskottet räknas landa på 67 miljoner kronor. Inom några år behövs 800 nya skolplaster. Istället för 500 miljoner kronor i vinst behöver alltså Sandviken pengar för att överleva.

Sandvikens kommunalråd Peter Kärnström (S) låtsas inte om lögnerna. Utan säger: “Om hela Sverige ska leva så måste också man ha ett utjämningssystem som speglar det, och konstaterar därmed att dagens system är orättvist.”

Andra ska alltså betala för deras lögner.

Jag kan inte låta bli att ställa mig själv frågan: Hur kommer det sig att socialdemokrater alltid får komma undan med sina lögner? Stefan Löfven och hans parti har under lång tid försökt att styra, inte bara debatten utan också de politiska besluten genom att sprida lögner. 

https://www.expressen.se/nyheter/sandvikens-miljonforlust-fem-ar-efter-vinstrapporten/?fbclid=IwAR3zxIFisVVJYRu-5uY1hhi8t-LUVdzBO2CbJU8Jdrx988o1zPQfllYL8GI

https://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Vinsten som uteblev och lögnen som sprack

  1. Sandviksbo

    När man ser försämringen och förslumningen i stora delar av Sandviken förundras man över de styrande som då rapporten kom stod helt bakom denna trots att massor av invånare sa ifrån om sanningshalten.Så fungerar en röd S kommun !!! Istället för att ta in fakta så säger man istället att alla kritiker är rasister. Nu sitter det röda styret djupt i skiten och det enda man kan är att höja skatten till sverigehögsta samt gnälla om bidrag medan staden succesivt förslummas och dräneras på pengar via bidragskranen.Det borde vara straffbart.De få invandrare som arbetar gör det med 100%iga bidrag,dvs skattepengar och det är bara konstgjord sysselsättning.I en röd värld betraktas det som produktivt arbete.Det är för dj igt och ett stort svek mot kommunens invånare och skattebetalare.

    Svara
  2. Un

    Verkar ju vara riskfritt att vara kommunpolitiker eftersom man inte behöver bry sig om verkligheten.Politikeransvar och tjänstemanna ansvar är nog helt okända begrepp,alla inom S hjälper varandra och sitter säkert oavsett kompetensnivå.Det förklarar förmodligen urspårningarna som ständigt avslöjas.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *